Met vriendinnen picknicken langs de Amstel ☆ Papa en mama 30 jaar verliefd en getrouwd ☆ De mooie zomer dit jaar ☆ 10 jaar Ik Vertrek kijken ☆ ☆ 20cm van mijn haar af ☆ 6 weken tot Bali ☆ Zogenaamd niks willen boeken en uit enthousiasme samen toch al de helft van de hotels boeken ☆ Gerrit die geen makkelijke kater is, maar op wie ik dól ben ☆ De Parade weer in Amsterdam ☆ Een nieuw huisje zoeken  in Amsterdam voor begin volgend jaar: maar dan voor 2!☆ De kipwrap die bij Homemade los van de kaart toch weer te bestellen is ☆ Volgend weekend met mama shoppen in Antwerpen en afsluiten met een wellness dagje ☆ en al 2 maanden niets geshopt ☆ Je realiseren hoeveel er soms in een jaar veranderd is en hoe gaaf dat kan zijn ☆ Zaterdagen waarop ik niets hoef van mezelf ☆ Sporten in de pauze van mijn werk, ik red het precies in een uur ☆ Het leukste festival van het jaar, Shoeless, waarbij het ondanks de voorspellingen voornamelijk droog bleef ☆Mijn nieuwe jaarcontract jeeej ☆ Steeds leukere winkels op de Van Woustraat bij me om de hoek: Gathershop, Juice Brothers zijn een aanrader! ☆ ‘Amsterdamse Grachten’ meezingen tijdens het Prinsengrachtconcert ☆ Geen parkeerboete krijgen als ik mijn parkeerapp ben vergeten aan te zetten ☆