☆ 25-05-2015

Sushi eten in bed ☆ Mijn kat Gerrit die apporteert. Muizen, balletjes, no problem ☆ Eindelijk bloemen op mijn terrasje ☆ Tickets voor Bali geboekt ☆ De Nike Women’s 10km Amsterdam race vorig weekend met iedereen in hetzelfde shirtje ☆ Iedere maand nieuwe sneakers, oeps ☆ Een burgerlijk middagje wandelen met m’n vriend in het bos ☆ Aan de gracht lunchen met mijn collega als de zon schijnt ☆ Of spontaan een terrasje pakken tijdens de lunchpauze ☆ Het nieuwe huis van mijn ouders dat ze weer heel tof hebben ingericht ☆ De festivalkaartjes die ik voor aankomende zomer weer binnen heb: Open Air, Welcome to the Future en Shoeless ☆ Het zonnetje dat iedere ochtend mijn bed op schijnt, ik vind het heerlijk, mijn lief vindt het rampzalig ☆ Mijn beste vriendin die mij altijd begrijpt en op het juiste moment berichtjes stuurt, dankjewel prinses ☆ Hopen op een spontane 5-daagse  zonvakantie in juli ☆ De lift in mijn appartementencomplex, halleluja ☆ Me nu na drie maanden ingewerkt voelen op mijn werk ☆Dat iedereen enthousiast blijft over Workthates, ook nu ik er minder tijd voor heb ☆ In de Margriet én Cosmopolitan Body staan ☆ Snapchat, enige social kanaal wat ik een beetje voor initimi houd ☆ Mijn lover’s haat voor social media, stiekem heel fijn ☆ Dat ik weer ben begonnen met hardlopen, mooi-weer-loper: guilty ☆ En dat ik mijn sportmotivatie weer terug krijg ☆ De zelfbruinspray van Marc Inbane (go get it!) ☆ Hotels en Airbnb adresjes zoeken voor Bali en wegdromen ☆ De perfecte zomersandaaltjes van &Other Stories die op me staan te wachten ☆ Ieder kwartaal dit lijstje maken

7 Comments

 1. Tamara 25 mei 2015 at 18:47

  Haha wat leuk mijn katten apporteren ook altijd! Leuke dag zo te zien!

  View Comment
 2. Andrea 25 mei 2015 at 20:21

  Bali! Wat een heerlijk vooruitzicht <33

  View Comment
 3. Bente 25 mei 2015 at 21:33

  Wat een fijn lijstje 🙂 Een kat die apporteert (of überhaupt een kat) zou ik ook wel willen hebben ;). En de gordijnen open houden zodat ik wakker word van de zon hoef ik niet te proberen, dan is mijn vriend namelijk om 5 uur wakker en ik slaap alsnog lekker tot mijn wekker af gaat!

  View Comment
 4. Simone 26 mei 2015 at 07:05

  Leuk lijstje! Onze vorige kat (die heel origineel Lapje heette) apporteerde ook. Konden we echt uren mee zoet zijn. Propje weggooien, propje terugbrengen.. En Bali! Lekker!

  View Comment
  • Esmée Noëlle van Rijn 26 mei 2015 at 13:53

   Het is wel handig om hem te vermoeien, maar hij doet t natuurlijk alléén als hij er zelf mee komt. Doelloos een balletje gooien heeft geen zin haha!

   View Comment
 5. Danielle 26 mei 2015 at 09:46

  Fijn lijstje! Iedere maand nieuwe sneakers maak ik mij ook al 3 maanden schuldig aan *oeps*

  View Comment

Comments are closed.