Sushi eten in bed ☆ Mijn kat Gerrit die apporteert. Muizen, balletjes, no problem ☆ Eindelijk bloemen op mijn terrasje ☆ Tickets voor Bali geboekt ☆ De Nike Women’s 10km Amsterdam race vorig weekend met iedereen in hetzelfde shirtje ☆ Iedere maand nieuwe sneakers, oeps ☆ Een burgerlijk middagje wandelen met m’n vriend in het bos ☆ Aan de gracht lunchen met mijn collega als de zon schijnt ☆ Of spontaan een terrasje pakken tijdens de lunchpauze ☆ Het nieuwe huis van mijn ouders dat ze weer heel tof hebben ingericht ☆ De festivalkaartjes die ik voor aankomende zomer weer binnen heb: Open Air, Welcome to the Future en Shoeless ☆ Het zonnetje dat iedere ochtend mijn bed op schijnt, ik vind het heerlijk, mijn lief vindt het rampzalig ☆ Mijn beste vriendin die mij altijd begrijpt en op het juiste moment berichtjes stuurt, dankjewel prinses ☆ Hopen op een spontane 5-daagse  zonvakantie in juli ☆ De lift in mijn appartementencomplex, halleluja ☆ Me nu na drie maanden ingewerkt voelen op mijn werk ☆Dat iedereen enthousiast blijft over Workthates, ook nu ik er minder tijd voor heb ☆ In de Margriet én Cosmopolitan Body staan ☆ Snapchat, enige social kanaal wat ik een beetje voor initimi houd ☆ Mijn lover’s haat voor social media, stiekem heel fijn ☆ Dat ik weer ben begonnen met hardlopen, mooi-weer-loper: guilty ☆ En dat ik mijn sportmotivatie weer terug krijg ☆ De zelfbruinspray van Marc Inbane (go get it!) ☆ Hotels en Airbnb adresjes zoeken voor Bali en wegdromen ☆ De perfecte zomersandaaltjes van &Other Stories die op me staan te wachten ☆ Ieder kwartaal dit lijstje maken