Afgelopen maand gaf ik jullie mijn eigen favoriete Alpro Mild & Creamy ontbijt recept en daar kreeg ik superleuke reacties op, dank jullie wel! Maar ik was niet de enige die zelf een recept samenstelde; we daagden in totaal zeven bloggers met elkaar uit en vandaag deel ik daar mijn drie favorieten van!


Acai bowl van Annemerel
Allereerst de acai bowl van Annemerel. Ja sorry, ik ben bevooroordeeld, want ik ben sinds Bali zwaar verslaafd aan acai bowls. Annemerel maakte een recept met Alpro Mild & Creamy dat ik zelf ook echt ga proberen met bevroren bananen en cacao. Een aantal toppings die zij koos, zijn ook mijn favoriet: granola, granaatappelpitjes en banaan. Zo lekker!

Skinny bananensplit ontbijt
Een toetje als ontbijt? Geef mij dat maar iedere dag. Mijn eigen recept kon ook als toetje gegeten worden, maar deze skinny bananensplit is ook het perfecte verwenmoment in de ochtend. Lees Claartje’s recept met bijenpollen en aardbeien hier!

AlproAbriCake
Anne van Fannetiek is een pro in het berekenen van haar macro’s. Het fijne aan deze AlproAbriCake is dat ik bij iedere plak precies weet wat ik binnen krijg. Alpro Mild & Creamy is rijk aan eiwitten, dus ideaal om ook mee te bakken. Deze cake is behalve lekker ook gewoon heel makkelijk; je maakt hem van te voren en kunt iedere ochtend een plakje (of twee!) afsnijden.

WIN, laatste kans!
Er hebben inmiddels al wat lezers meegedaan aan de actie, maar die zijn vergeten mijn hashtag te plaatsen! Pak dus nu je laatste kan, want je kunt via mij één van de negen ontbijtsets van House Doctor en Nordicliving.be winnen! Plaats daarvoor jouw ontbijtje met Alpro Mild & Creamy op Instagram en deel hem met #alpronista #mymildandcreamy en #workthates. 
(Kijk hier voor de actievoorwaarden.)