Januari 2013 startte ik mijn blog. Niet om blogger te worden. Zeker niet om geld te verdienen. Maar om alle vragen die ik over mijn lifestyle kreeg te beantwoorden, zodat ik niet iedere dag hetzelfde verhaaltje hoefde te vertellen. Nu twee jaar en zes maanden verder ben ik uitverteld.

Dat las je goed inderdaad. Toen ik dit blog begon bestond er één run blog: Girlslove2run. Ik begon tegelijk met Daisy van Ilovehealth en binnen een paar maanden waren we allebei groot genoeg om te adverteren. Oeps! Maar nu er een Women’s Health in Nederland is en ieder sportend meisje een eigen blog heeft, heb ik besloten te stoppen. Hell no, niet met sporten, niet met kennis opdoen over eten, maar met het specifieke onderwerp health.

Eén ding staat voorop: ik ga door met Work That Es. Deze site blijft ook Work That Es heten. De naam past bij me en is een woordspeling op mijn eigen naam (duh). En in alles in het leven kun je rocken. In je baan, in je relatie, de sportschool, in ontspannen, reizen, koken, mensen leren kennen en muziek kiezen. Work That Es staat voor mij gelijk aan lekker in je vel zitten en niet meer alleen in je spiermassa en clean eten.

Op mijn Instagram zag ik het zelf langzaam doorschemeren. Van mij hoeven alle foto’s van blokjesbuiken, biceps en kleurrijke gezonde borden niet meer zo. Het past niet (meer) bij me en omdat ik altijd heel eerlijk ben, ga ik dit nu ook direct aan dat gevoel toegeven op mijn blog.

Ik hoop natuurlijk dat jullie mij blijven volgen en ik zal uiteraard ook over sporten blijven schrijven.

Je kunt mij volgen op Instagram, Facebook, Bloglovin’, Twitter,  Spotify en Pinterest.