Comment on Acnelittekens: mijn ervaring by Hester.

Vervelend dat het zo’n probleem voor je is en dat je er de pil voor moet slikken maar fijn dat je er zo eerlijk over bent en behulpzaam advies geeft voor meiden met dezelfde problemen! Ik zie trouwens heel mooi het verschil tussen de voor en na foto’s.

Recent Comments by Hester

Backpacking V
Volgens mij is je reis echt voorbij gevlogen! Jammer dat je nu ook het mooie weer moet verruilen voor de Hollandse grauwe dagen maar je heb vast een hele mooie tijd gehad en een hoop mooie herinneringen verzameld! Wat een prachtige foto’s!


Backpacking part I
Ik krijg echt weer reiskriebels van dit stukje. Het ziet er allemaal ontzettend gaaf uit!


Packing!
Inpakken voor zo’n lange reis is ingewikkeld maar ik greep bij het backpacken altijd naar de meeste functionele en comfortabele kleding en tien keer hetzelfde dragen is met backpacken ook normaal dus eigenlijk zou ik het lekker simpel houden!


5x heilige oefeningen
Ik hou van squats, planken, push-ups en lunges maar burpees, daar heb ik echt een hekel aan!


Barbie & een backpack
Wat een leuk stukje! Heel herkenbaar. Ik ben altijd al een beetje Barbie en beetje backpacker geweest. Op vakantie vroeger wilde ik altijd verder en meer. Mijn moeder snapt mijn wanderlust volkomen ook al is ze wel bezorgd. Mijn altijd gelakte nagels, die ik ook al backpackend nog lak, snapt ze dan weer niet. Ik hoop dat je een geweldige reis gaat hebben en ik weet zeker dat het onvergetelijk wordt!