Comment on Acnelittekens: mijn ervaring by Esmée Noëlle van Rijn.

Herkenbaar inderdaad allemaal! Het is zo vervelend om een slechte huid te hebben. Veel mensen beseffen niet wat het met je zelfvertrouwen doet wanneer je littekens of veel puistjes in je gezicht hebt. Het is je gezicht en je hebt het gevoel dat iedereen het ziet. Mensen zeggen ook vaak maar gewoon ‘Jeetje je hebt wel puistjes nu he’ of ‘Misschien moet je er geen make-up op doen’. Iemand die het zelf heeft gehad zou zoiets nooit zeggen, want je weet dat dat heel vervelend en kwetsend is. Het komt in 99% van de gevallen niet door make-up, maar puur door hormonen. Succes met je behandelingen, ik schrijf uiteraard over de laserbehandeling als ik die heb gehad!

Esmée Noëlle van Rijn Also Commented

Acnelittekens: mijn ervaring
Wat enorm naar om te lezen zeg. Heel vervelend voor je. Ik snap je punt helemaal dat je zegt dat je lichaam je iets probeert te vertellen. Ik ben niet voor niets eerst naar een gynaecoloog gegaan natuurlijk. Zij heeft voor mij alles nagekeken; van mijn eitjes tot mijn baarmoeder en een een uitstrijkje gemaakt. Alles was in orde en zij gooide het echt om mijn hormoonhuishouding. Wanneer ik van de anticonceptiemiddelen afblijf, heb ik meer kans op littekenweefsel en/of cyste en zou dat mijn vruchtbaarheid ook kunnen beïnvloeden. Daarom ben ik direct weer aan de pil gegaan, want nu na slechts een half jaar was ik nog ‘schoon’. Littekenweefsel kan ze alleen zien met een kijkoperatie, maar aangezien al mijn klachten op endometriose wezen, ben ik niet eigenwijs geweest. Dankjewel voor je advies!


Acnelittekens: mijn ervaring
Dit is het resultaat van 1 peeling met daarna direct die IPL-behandeling!


Recent Comments by Esmée Noëlle van Rijn

Kaapstad babymoon geboekt & reisschema
Hi Linda,

Wat gaaf! Ja zeker, ik heb zelf een doorlopende reisverzekering wereldwijd dus dat zou ik voor jezelf even checken. Verder hebben wij een annuleringsverzekering afgesloten.

Heel veel plezier alvast!


Acne: zo kreeg ik het onder controle
Superfijn dat het zo goed voor je gewerkt heeft! Ik ga heel erg op mijn gevoel af en voor mij voelt het tot nu toe niet goed om zo’n heftig middel te gebruiken. Het voelt voor mij gelukkig niet ‘alsof ik het mezelf aan doe’.


Kaapstad & Garden Route: onze hotspots en accommodatietips
Hi Fabienne,

Wat leuk, ik zeg doen!
We hebben alles inderdaad zelf georganiseerd, dat is heel makkelijk. Los de tickets geboekt (we vlogen via Londen met British Airways), een auto gehuurd en de accommodaties boekt Friso eigenlijk altijd via Booking.com. In Azie toen we dat heel last minute, soms op de dag zelf, maar in Z-A kan het soms snel vol zitten, dus hebben we dat steeds wel een tijdje daarvoor gedaan.

Veel plezier!


Kaapstad babymoon geboekt & reisschema
Wat gaaf! Die heb ik nog niet, een aanrader?


Interview: werkloos & zwanger
Gefeliciteerd! Zeker niet ideaal, maar het bevestigt wel: er is nooit een goed moment om zwanger te raken. Ik neem nu rustig de tijd om te bedenken wat ik wil en ik kan tegelijk gelukkig ook genieten.