Adidas PureBOOSTX: Join de strijd met je BFF!


Advertisement

Wie gisteren op Instagram heeft gezeten heeft het al voorbij zien komen; the battle is on tussen Annemerel, Laura, Jenny, Francien en mij! Adidas heeft ons uitgedaagd om op zondag 14 februari de strijd met elkaar aan te gaan op de gloednieuwe Adidas PureBOOSTX hardloopschoenen. En die kans heb ik uiteraard direct aangegrepen!

PureBOOSTX
Maar niet zonder versterking, want ik neem mijn eigen BFFF (best fit friend forever) mee en ik heb jullie én jullie BFFF’s ook nodig! Samen gaan we dan racen (niet alleen hardlopen hoor, jullie kennen me) tegen de teams van de andere bloggers. De dresscode voor deze valentijnsdate met power? Een volledig pakkie uit de Adidas Running collectie én de PureBOOSTX shoes aan je voetjes. En ik kan je vertellen, die lopen als zonnetjes. De schoen is door vrouwen voor vrouwen ontworpen en sluit als een sok om je voet. En dan zit er toevallig ook nog een fijne zool onder van Boost-materiaal (lees: soort springveren voor je gevoel). Die ‘sok’ zit trouwens niet helemaal aan de zool vast en dat ziet er misschien wat gek uit, het loopt heerlijk!

De date
Oke, wat gaan we doen: We hebben om 11u een date ergens in Amsterdam (locatie volgt). We doen verschillende oefeningen en strijden daarmee tegen de andere teams in onze gloednieuwe Adidas items. Voor welke hoofdprijs we strijden? Dat is nog even geheim. Daarna worden we beloond met een gezamenlijke lunch en mag je snel naar een knappe kerel toe, het is tenslotte Valentijn.

WIN!
Ik heb dus twee keer 2 vriendinnen nodig die mijn team komen versterken! Hoe meld je jezelf aan? Tag je vriendin in een reactie onder mijn Adidas PureBOOSTX foto (op Instagram) en plaats op jouw Instagram account een foto met de hashtag #PureBOOSTX, tag mij (@esmeenoelle) en vertel erbij waarom jullie de allerleukste en beste valentijnsdate zijn![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

3 Comments

 1. Patty 4 februari 2016 at 13:42

  hoi lieve Esmee, wat leuk dat je onze hulp nodig hebt! Je kunt op mij en mijn fitte friend Shanice Veldhuis rekenen! (@S_Hanicee). Wij steunen je graag! Het leuke is dat we beide zelf geen echte “best fit friend’ in onze directe omgeving hebben en veel dus op ons zelf sporten en gaan…. beetje einzelgangers maar met de passie voor lopen en trainen en workouten! We hebben elkaar pas relatief kort geleden (eind vorig jaar) leren kennen, samen met 8 andere topvrouwen. We zijn verbonden door onze passie voor hardlopen, en sport. Deze gedeelde liefde heeft ervoor gezorgd dat we na de eerste ontmoeten met z’n allen in contact zijn gebleven en dus veel dingen samen proberen te doen. We wonen in allerlei uithoeken van het land, maar reizen graag om toch dingen te kunnen ondernemen. Ik kom zelf uit het verre Oosten en voor Shanice zal het wat meer een thuiswedstrijd zijn ;-)! Maar dit is alleen maar leuk. We zijn gedreven en competitief, en gaan graag een battle aan. Aan de andere kant is het ook super fijn hoe erg we elkaar steunen en aanmoedigen. Echte vrouwen werken SAMEN en EMPOWER eachother! Dat is gewoon te gek. Dus ik hoop dat ik Shanice als Fit-Valentine date mag meenemen en samen met jou mag battlen, Esmee! Shanice en ik zijn er kaar voor om knallend de finish over te gaan. We won’t let you down, you can count on us 😀 can we count on you ;-)?#PureBOOSTX (zie @pattyterharmsel on instagram :D) #Teamworkthates en voor de rest nog even wat vinkjes om te zetten: ja we houden van sporten. Maar ook van lekker eten. Gezelligheid en lol. Competetief? Ehm, kleeeeeein beetje maar. Heel veel kleine beetjes samen dan maar. Opgeven? Doen ew niet aan. Doorgaan? Ja dat wel. Tot het spreekwoordelijke gaatje. Tot ver over de finish line. Wij doen niet aan Belle als we in ons element zijn maar gaan voor het stoere ‘beest’. Sporten geeft ons een enorme BOOST. En dan zijn we puur in ons element. Ja, wij gaan heel graag door weer en wind samen met jou de battle aan! O nou dus waarom wij de leukste Valentijnsdate zijn? Omdat we elkaar nog niet door en door kennen. Daar staat Valentijn toch een beetje voor? Nieuw, spannend, energiek… Sport at first sight ipv love at first sight. Gewoon lekker GIRLPOWER en met Shanice zou ik graag de battle aan gaan!!

  View Comment
 2. Patty 7 februari 2016 at 12:35

  Hi Esmee, we komen nog even onze drive en doorzettingsvermogen laten zien ! En zeggen dat we heel graag #teamworkthates komen versterken. Gemotiveerd voor 10! Dus ipv 2 krijg je met ons gewoon 5x zo veel energie. Minimaal. Beloofd ;-)! Mogen wij je helpen gaan voor de winst? Wij duimen vandaag! Liefs Patty

  View Comment
 3. Joyce pots 7 februari 2016 at 16:46

  Ik doe mee super kans super leuk om samen met mijn zus te trainen ✌️✌

  View Comment

Comments are closed.