Advertisement

Wie gisteren op Instagram heeft gezeten heeft het al voorbij zien komen; the battle is on tussen Annemerel, Laura, Jenny, Francien en mij! Adidas heeft ons uitgedaagd om op zondag 14 februari de strijd met elkaar aan te gaan op de gloednieuwe Adidas PureBOOSTX hardloopschoenen. En die kans heb ik uiteraard direct aangegrepen!

PureBOOSTX
Maar niet zonder versterking, want ik neem mijn eigen BFFF (best fit friend forever) mee en ik heb jullie én jullie BFFF’s ook nodig! Samen gaan we dan racen (niet alleen hardlopen hoor, jullie kennen me) tegen de teams van de andere bloggers. De dresscode voor deze valentijnsdate met power? Een volledig pakkie uit de Adidas Running collectie én de PureBOOSTX shoes aan je voetjes. En ik kan je vertellen, die lopen als zonnetjes. De schoen is door vrouwen voor vrouwen ontworpen en sluit als een sok om je voet. En dan zit er toevallig ook nog een fijne zool onder van Boost-materiaal (lees: soort springveren voor je gevoel). Die ‘sok’ zit trouwens niet helemaal aan de zool vast en dat ziet er misschien wat gek uit, het loopt heerlijk!

De date
Oke, wat gaan we doen: We hebben om 11u een date ergens in Amsterdam (locatie volgt). We doen verschillende oefeningen en strijden daarmee tegen de andere teams in onze gloednieuwe Adidas items. Voor welke hoofdprijs we strijden? Dat is nog even geheim. Daarna worden we beloond met een gezamenlijke lunch en mag je snel naar een knappe kerel toe, het is tenslotte Valentijn.

WIN!
Ik heb dus twee keer 2 vriendinnen nodig die mijn team komen versterken! Hoe meld je jezelf aan? Tag je vriendin in een reactie onder mijn Adidas PureBOOSTX foto (op Instagram) en plaats op jouw Instagram account een foto met de hashtag #PureBOOSTX, tag mij (@esmeenoelle) en vertel erbij waarom jullie de allerleukste en beste valentijnsdate zijn![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]