Afkijken bij: Jenny a.k.a. Healthyfans

Toen ik Jenny d’r leeftijd had (22). Godsamme wat lijk ik oud nu. Maar oke. Toen ik dus 22 was, zette ik mijn eerste stapjes in de gym. Moedig stapte ik op de crosstrainer en pakte ik hier en daar met wat hulp een gewicht op. Niets vergeleken met mijn trainingen nu, waarbij ik vooral met een grote boog om de cardio-apparaten heen loop. Waar ik naar toe wil? Ik ben jaloers op Jenny.

Deze chick is een heldin in de keuken (check Voedzooi op Girlslove2run even), heeft een blokjesbuik waar je U tegen zegt en is ook nog eens verdomde leuk. Samen zitten we in de Girlslove2run crew terwijl we stiekem allebei een gruwelijke hekel aan rennen hebben. We kunnen het allebei wel en doen het ook op z’n tijd, maar zet ons maar in de krachthoek bij Health City. In 2015 staat deze beauty inclusief blokjesbuik in LINDA. Meiden en ook daar ben ik jaloers op. Drie weken voor de shoot begon ze nog even met wat extra loodzware trainingen met Tom Barten en een super streng (mijn humeur zou 24 uur op standje ongesteld staan) voedingsschema. Maar ze flikte het!

Daarom deze maand in de Afkijken bij: Jenny! En nu heel snel afkijken dames:

Je kunt Jenny volgen via haar blog, Instagram, Facebook en Twitter.

 

12 Comments

 1. Jenny 17 december 2014 at 11:31

  Hahaha “terwijl we stiekem allebei een gruwelijke hekel aan rennen hebben”! Te grappig. Lief Esmee!!!!

  View Comment
  • suus 7 januari 2015 at 16:34

   Fijn om eens iemand te horen die er ook een hekel aan heeft haha!

   View Comment
 2. Resy 17 december 2014 at 11:36

  Ik vind Jenny echt een topper! Zoveel discipline die zij heeft en zoveel dingen die ze doet. Ja, een beetje jaloers ben ik wel op haar hoor. Maar ze werkt overal keihard voor en ze verdiend het dan ook allemaal zeker!

  View Comment
 3. Eline 17 december 2014 at 12:17

  Wat heeft ze een prachtig lijf!

  View Comment
 4. Heleen 17 december 2014 at 12:55

  Wat een beauty en inspiratie! Maar dat ben jij sowieso ook Esmee! xx

  View Comment
 5. Guusje 17 december 2014 at 13:46

  Wauw, is het enige wat ik ui kan brengen haha, wat een doorzettingsvermogen!!

  View Comment
 6. Bente 17 december 2014 at 16:19

  Wat een killer lichaam inderdaad! Heel knap dat ze het kan opbrengen!

  View Comment
 7. Rüken 17 december 2014 at 19:43

  pfffffffff wat een lichaam

  View Comment
 8. Emmy 17 december 2014 at 20:14

  Wauw, wat een buik! Jaloers!

  View Comment
 9. Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 22 december 2014 at 11:44

  Killer body. Wow. Mag ik het excuus inzetten dat ik twee kinderen heb 😉

  View Comment
 10. Lysan 23 december 2014 at 14:37

  Waar komt de legging op de laatste foto vandaan?

  Wat een prachtig lichaam trouwens!

  View Comment
 11. Agness 22 januari 2015 at 20:08

  Wow girl! You look absolutely amazing. Peanut butter is one of my favourite snacks. I often crave it and add it to my morning oatmeal.

  View Comment

Comments are closed.