Nog 16 dagen en dan lig ik drie weken met m’n kont op Bali. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik samen met mijn broertje voor een maand naar Thailand afreisde om daar zoveel mogelijk van het land te zien. Deze keer ga ik samen met de mister. Niet alleen omdat we erg graag een keer naar Bali wilde, maar ook omdat een goede vriend van de mister (en oud sportschoolmate van mij) daar gaat trouwen met zijn Australische vriendin. Voor de bruiloft heb ik niet zoveel voorbereiding nodig, in de dresscode stond ‘bare feet’, dus een jurkje en een nagellakje is voldoende. Maar voor de rest van de reis hebben we uiteraard wel een goede planning.

Overenthousiast
Sinds Thailand ben ik beter geworden in het ‘loslaten’. Ik had daar immers alleen het hotel in Bangkok en twee binnenlandse vluchten geboekt. Verder hebben we alles last minute besloten en geboekt. Wat ik wel altijd doe is een schema maken van de plekken die ik wil zien en die zo logisch mogelijk onder elkaar zetten. Nou was de mister zo enthousiast over sommige plekken en hotels en wilde hij me ook graag een chic nachtje cadeau doen dus we hebben alsnog de eerste 10 dagen geboekt. Oeps!

Dit wordt het schema ongeveer:
Kuta (bruiloft) 3 dagen – Nusa Lembongan 3 dagen – Gili Air 3 dagen – Gili Trawagan 2 dagen – Lombok 4 dagen – Ubud 4 dagen – Canggu 3 dagen

Playlist
En natuurlijk heb ik ook weer een fijne vakantieplaylist gemaakt. Die vind je hier!

Hebben jullie nog leuke overnachttips voor op Lombok, in Ubud en Canggu? Of restaurantjes, must-do’s en mooie strandjes? Ik zal uiteraard updates op Instagram plaatsen en braaf verslagjes tikken bij terugkomst.