Deze week was het meisjesweek! Het leek de eerste dagen wel of we op meisjeskamp waren; het is nogal een overgang om eerste drie weken met je vriend te zijn en dan ineens te kwekken met je vriendin. Maar zo leuk!

We zijn gestart in het Brown Feather Hotel in Seminyak, waar we eerst maar eens zijn gaan oefenen met scooterrijden: doodeng maar hilarisch. Zondag lagen we de hele dag bij Potato Head Beach Club te vegeteren. Zeker leuk voor een dagje, maar wel erg ‘zien en gezien worden’. Mocht je hier zijn en vlees willen eten: bestel de Wagyu burger, echt iedere cent waard.

Na Seminyak pakten we de taxi richting Canggu voor ons drie-daagse Surf & Yoga retraite bij The Pineapple House. Hier later een heel verslag over, maar voor nu zeg ik: dat was fantastisch! We hebben gesurft, yoga gedaan (duh), onze nagels laten doen (sorry voor de voetenfoto), de beste massage ooit gehad, gezonde ontbijtjes en zelfs een tarot reading.

We besloten nog even in Canggu te blijven en boekten nog twee nachtjes in een ander hotel. Gisteren deden we een hotspotrondje hier (er zijn er zoveel!), kregen we een haarbehandeling bij Rob Peetoom (ook daarover later meer!), shopten we nog even in Seminyak en aten we tot slot bij Motel Mexicola. Op die laatste tent zijn we zo verliefd, dat we er van balen dat we hem nu pas ‘ontdekt’ hebben.

Vandaag gaan we voor twee nachtjes naar Uluwatu, waarna we onze trip samen eindigen in Ubud. Daarna ga ik natuurlijk als de wiedeweerga alleen terug naar Canggu voor de laatste dagen. Wat gaat het snel!