Gisteren mocht ik met Esmee Trouw, Carolina van Foodie-ness en Nathalie Kemna een private work-out met de Primark Set, Go, Club bijwonen. Heerlijk! We kregen een work-out op een voor mij nieuwe sportlocatie, High45. Zoals de naam al doet vermoeden draait deze boutiek sportclub om HIIT trainingen van 45 minuten, waarbij je iedere oefening 45 seconden doet. Zo gezegd, zo gedaan, dachten wij in onze frisse Primark outfitjes uit de nieuwe sportcollectie. Daar vergisten we ons even in, want man wat is dit zwaar. Na de warming-up wilde ik eigenlijk al in een hoekje gaan liggen met een roze koek, maar dat zeg je natuurlijk niet met fitbloggers om je heen én een retestrakke Barbara Den Bak (eigenaresse van High45 en voorheen The Bootcamp Club).

Na de work-out vertelt Barabara iets wat me niet verbaast: Mensen die regelmatig een work-out doen bij High45 hebben binnen no time een mooie spierdefinitie. Tijdens haar praatje worden we gelukkig beloond met een lekker maaltje en eiwitshake van Gout Deli uit De Pijp.

Bekijk hieronder alle foto’s van de work-out en vergeet natuurlijk niet stiekem de Primark sportcollectie die we aan hebben te bekijken!

primark set go