geen tijd sporten

Je moet al zo veel. Je moet geld verdienen, een sociaal leven onderhouden, je huishouden doen, er goed uitzien, een liefdesleven (proberen te) hebben. En dan ook nog eens sporten? Bijna dagelijks krijg ik wel te horen; hoe doe jij dat toch?

‘Geen tijd’ vind ik het slapste excuus om niet te sporten. Laat ik daar direct duidelijk over zijn. Geen tijd hebben betekent eigenlijk sporten niet als prioriteit zien en dat moet je dan aan jezelf en aan anderen toegeven! Want als je écht graag een fit lichaam wilt, kun je tijd maken. Ik weet het, je zult denken dat ik makkelijk praten heb, maar het kan! Ik werk op dit moment zes dagen per week op kantoor, moet ook de administratie bijhouden als ZZP’er, een huishouden, een sociaal leven, ik date en ik sport vijf keer per week. Vijf keer inderdaad, dus die drie keer (minimaal!) kun je zeker redden!

1. Afspraak is afspraak
Pak…

…Lees het hele WorkThatEs.nl artikel op Ze.nl