Getest: Equal Yoga in Oost + WIN

Er zijn wat voordelen aan het werken aan een eigen health site. Zo krijg ik regelmatig potten pindakaas opgestuurd, hoef ik nooit bang te zijn dat niemand mijn Instagram-foto’s leuk vindt én mag ik sportscholen of lessen testen. Dat laatste deed ik afgelopen zondagmorgen om 10.30u. Vorige week opende namelijk de gloednieuwe Hot Yoga school Equal in Oost. Nu woon ik in West, dus ik wist niet dat de studio van buitenaf al indrukwekkend is; een heel modern design, maar tegelijk fris door het gebruik van lichte kleuren, hout en turquoise. Ik weet dat het uiteindelijk om de les zelf gaat, maar ook een uurtje in zo’n mooie omgeving rond te lopen is bepaald geen straf.

Je checkt in bij de iPad op de Bali of met je Onefit pasje (yes, hebben ze ook!). Heb je geen antislip handdoekje voor op je mat? Huur er dan één voor twee euro bij de balie, ze zijn erg fijn! Je schoenen zet je direct in een apart kastje; lekker hygiënisch. De kleedkamer verrast weer; van top tot teen turquoise, lekker fris. Je kunt je omkleden (goh), er zijn kluisjes waar je zelf geen slot voor nodig hebt, twee wc’s en een aantal douches. De zaal is mooi rustig verlicht en heeft een goede geluidsinstallatie met mooie muziek die door de desbetreffende lerares/leraar uitgekozen wordt. Het fijne aan deze locatie vind ik dat je echt even helemaal weg ben uit de drukke stad, geen afleiding, alleen jij en je mat. De temperatuur van de zaal is trouwens bij deze les (Core Flow 1) was koeler (32 graden), waardoor ik geen hoofdpijn kreeg. Ondanks dat het iets koeler is, blijf ik Hot Yoga toch altijd pittig vinden, maar wel een erg lekker begin van de zondag.

Ik wil hier nog veel vaker heen! Ben jij nu ook benieuwd? Reageer dan even onder dit artikel, ik mag namelijk twee keer een 5-rittenkaart cadeau geven zodat je zelf ook kunt testen!

15 Comments

 1. Giulia Califano 25 juli 2016 at 18:54

  Jaaaaaa, ik ben héél benieuwd! Mijn beste vriendin woont in Amsterdam terwijl ik in Limburg woon, dus we zijn altijd op zoek naar interessante uitjes om samen te doen als ik een dagje naar haar toe kom. Dit lijkt me geweldig om samen te doen!

  View Comment
 2. Janine 25 juli 2016 at 20:15

  Dit komt als geroepen, ik woon om de hoek! Ik doe al jaren verschillende vormen van yoga, maar Hot Yoga zat nooit in de buurt. Ok, dat is een slappe smoes. Ik heb Hot Yoga nu toe gewoon nooit aangedurfd, omdat ik doodsbang ben om van mijn stokje te gaan in de hitte. Maar goed, als ik dan van mijn stokje ga, dan bij voorkeur om de hoek in een stijlvol turquoise omgeving.

  View Comment
 3. Karlijn 25 juli 2016 at 20:17

  Ik zit er al een tijdje over te denken om yoga te gaan proberen. Door deze positieve review, en het feit dat de yoga-studio op kruipafstand van m’n huis is (zal fijn zijn voor deze stijve hark) ben ik helemaal enthousiast geworden om het te gaan doen! Een vijf-rittenkaart winnen lijkt me dus te gek!

  View Comment
 4. Jeannette 25 juli 2016 at 21:28

  Lijkt me een topplek om mijn ‘straks geheelde’ gebroken teen weer aan sporten te leren wennen!

  View Comment
 5. Bart 25 juli 2016 at 22:16

  Yes, dat wil ik ook wel eens testen met de 5-rittenkaart! Lekker relax de zomer doorkomen. 🙂

  View Comment
 6. Lois de Jong 25 juli 2016 at 22:44

  Mijn hart maakt een vreugdesprongetje toen ik zag dat er nu ook een hot yoga school is verrezen in mijn eigen vertrouwde buurtje. Ik doe al jaren aan Bikram yoga, maar wil heel graag ook deze hot yoga variant proberen. Het ziet er in elk geval heerlijk uit!

  View Comment
 7. Inge 26 juli 2016 at 12:39

  Ik wil dit zo graag uitproberen! Heb in Bali buiten yoga gedaan, terwijl het 36 graden was. Dat was zo’n goede workout dat ik sindsdien warm loop voor hot yoga, haha

  View Comment
 8. Lauri 26 juli 2016 at 13:01

  Ah super Essie. Ik heb een 10-rittenkaart, alleen even afwachten wanneer ik weer kan gaan 🙁
  (L)

  View Comment
 9. Kisha 27 juli 2016 at 07:57

  Jaaaa! Ik zou graag hier yoga willen volgen, ik was al van plan op waar te beginnen met yoga. Maar nog op zoek in mijn buurt naar een fijne locatie. Deze lijkt mij top! Ik fiets elke keer langs het gebouw en het ziet er van buitenaf zeker uit zoals jij beschrijft.

  View Comment
 10. Cynthia 27 juli 2016 at 08:17

  Woon zelf in oost en loop er regelmatig langs! Zou het super vinden om dit uit te mogen proberen! Het is zowiezo een aanwinst voor de buurt 🙂

  View Comment
 11. Mischa 28 juli 2016 at 07:44

  Klinkt super goed! Sinds een tijdje ga ik wat vaker naar yogalessen, maar dan vooral de rustige vormen die mijn yogeschool aanbiedt. Ben enorm benieuwd naar hot yoga, lijkt me zwaar maar ook super fijn voor je lichaam en geest! Mooie kans om er via deze weg mee in aanraking te komen, dus i’m in!

  View Comment
 12. Abigail 30 juli 2016 at 14:06

  Ik woon net als jij in West, maar kwam all the way from West om deze studio met mijn OneFit pas te proberen. Ik hoef hem dus niet voor mijzelf te winnen, maar wel voor mijn lieve vriendinnetjes die ik net als ik een fijne zaterdagochtend wil geven. Elke week weer een nieuw vriendinnetje mee en dat voor 5 weken lang 😉 Ik, mijn vriendinnetje en de mat. Do I need more?

  View Comment
 13. Tessa 5 augustus 2016 at 21:44

  Lijkt me fantastisch! Ga binnenkort naar Amsterdam verhuizen dus de ideale manier om te ontspannen en wellicht wat contacten op te doen. 🙂

  View Comment
 14. Myrthe 17 augustus 2016 at 11:22

  Ik weet niet of je ze al hebt weg gegeven, maar ik woon om de hoek en die school had mijn aandacht al te pakken ! Zou het graag eens uitproberen.

  View Comment
 15. Abigail 18 augustus 2016 at 14:15

  Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

  View Comment

Comments are closed.