Goodiebox ervaring

De boxen vliegen je om de oren, maar nu heb ik er eentje die mijn goedkeuring weg kan dragen: de Goodiebox. Ik krijg hem sinds deze maand opgestuurd en pakte hem vandaag direct uit toen ik thuiskwam van onze babymoon. Ik vertel jullie graag waardoor ik er enthousiast over ben.

Je geeft voor je de Goodiebox bestelt jouw profiel door: dus jouw haarkleur, oogkleur, huidtype etc. Met die info wordt de box voor jou gemaakt: I like! Iedere maand heeft de box een bepaald thema, bijvoorbeeld Girlboss of die van november: Prep-N-Go, met allerlei producten om je ogen, wenkbrauwen en lippen te primen. In de box zitten alleen maar dierproefvrije producten en dat zijn er altijd vijf tot zeven in full size of travel size. De totale waarde is altijd minimaal €65, maar meestal meer. In november was de box €132 waard, maar je betaalt maar €19,95 incl. verzenden. Vind je de box helemaal niets? Dan geven ze een niet-goed-geld-terug garantie: je kunt de box dan terugsturen en dan krijg je je geld terug. No strings attached!

Het is een kleine box, met een gekleurd laatje. Heb je er meer? Dan stapel je ze op tot een handig (en mooi) beautytorentje.

Goodiebox review

Dit zit er in mijn eerste box:

Goodiebox slaapmasker (full size)
t.w.v. €9
Een supercute slaapmaskertje met wimpers! Ik neem deze slaapmaskers altijd mee op reis, dus deze gaat mee het vliegtuig in naar Kaapstad.

Mudmasky Morning Boost Mask (full size)
t.w.v. €23
In een minuutje ben je klaar met dit masker: het voedt je huid met een boost aan vitamines zodat je stralend voor de dag komt.

Emité Slant Tweezer – pick a pinch (full size)
t.w.v. €25
Een scherpe Slant Tweezer, voor zelfs de allerkleinste haartjes. Ideaal, want ik ben mijn tweezers al-tijd kwijt op het moment dat ik hem nodig heb.

Comme Deux #LIPLOVE (full size) 
t.w.v. €17,50
Dit is een lipolie vol liefde voor je lippen! Er zitten zachte oliën in, vitamine C, E en F. ’s Avonds opbrengen en de volgende dag heb je superzachte lippen.

Blaq Hyaluronic Acid Eye Mask
t.w.v. €5
Ontgiften! Megawallen na een feestje? Leg deze pads onder je ogen en je voelt je weer herboren.

ModelCo More Brows Fibre Gel (full size)
t.w.v. €15,50
Deze kleine vezeltjes vullen zelfs mijn dunne wenkbrauwtjes perfect op.

Een maandelijks cadeautje voor jezelf, of geef hem met de feestdagen eenmalig aan je moeder, beste vriendin of zus! Je bestelt hem hier en zoals ik al zei: geen kleine lettertjes.