Comment on Gooi de weegschaal uit het raam… by Yvette.

Je hebt zo gelijk! Ik ben zo ongeveer 5 kg afgevallen, door veel te sporten en heel clean en gezond te eten. Ik blijf nu echter al best lang hangen op hetzelfde gewicht.. terwijl ik gewoon ZIE dat mijn lichaam veel strakker wordt! Ik ben spieren aan het kweken, en die wegen inderdaad meer dan vet! Eerst vond ik het demotiverend dat ik nu even niets meer afval, maar als ik kijk hoeveel strakker ik aan het worden ben moet ik gewoon trots zijn op mezelf!

Recent Comments by Yvette

Ask the personal trainer!
Lieve Elske,
Ik heb een vraag over hardlopen. Ik heb sinds twee maanden het hardlopen weer fanatiek opgepakt na een lange periode van een zware burn out. Ik ren het liefst 4 á 5 dagen in de week, 5/6 km. Echter, mensen in mijn omgeving zeggen dat het onverstandig is om 4/5 dagen in de week hard te lopen omdat het een te grote belasting voor het lichaam zou zijn. Ik voel me echter heel erg fit, heb nauwelijks spierpijn en ik heb geen last van mijn gewrichten oid.
Mijn vraag is dus, wat is waar? Kan het geen kwaad om 5 dagen in de week te trainen, of is het juist slecht voor het lichaam en train ik te veel?

Groetjes,

Yvette xx