Comment on Gooi de weegschaal uit het raam… by Esmée Noëlle.

Wat knap! Snap dat dat super frustrerend kan zijn, heeft een vriendin van mij ook. Maar die maakt nu ook foto’s voor het resultaat, die zeggen namelijk veel meer dan je gewicht! Heel veel succes en ga zo door;)

Esmée Noëlle Also Commented

Gooi de weegschaal uit het raam…
Graag gedaan! En na een half jaar zie je gelukkig ook al heel veel verschil hoor 😉


Recent Comments by Esmée Noëlle

8x doodgewone superfoods
Ik vind het storend dat Het Voedingscentrum voor gezonde dingen waarschuwt en ongezonde meuk aanraadt. Dat is mijn grootste irritatie. Mensen die superfoods eten, hebben over het algemeen een gezond voedingspatroon. Je gooit geen chiazaad over een boterham met hagelslag denk ik. Daarbij gebruik je superfoods al-tijd als aanvulling op je voeding, want iedereen valt om als je op 5 goji-bessen en een handje lijnzaad leeft.

Het Voedingscentrum zou meer moeten doen aan het gebrek aan kennis van de gemiddelde Nederlander denk ik. En het Ik Kies Bewust logo afschaffen en NIET continu roepen dat je gerust producten met veel E-nummers kunt eten.

Ik snap wat je bedoelt, maar hoop dat je mijn punt begrijpt wat betreft het Voedingscentrum.


5x lief zijn voor jezelf
You can do it!


5x lief zijn voor jezelf
Hahaha, ik heb het inderdaad zelf geschreven. Ik schrijf het voor Ze.nl, zij publiceren het eerst en daarna komt het ook op WorkThatEs.nl, zodat mijn lezers het ook kunnen lezen!


Superfood: tarwegras
Ja, moeilijk uit te leggen, maar ik geloof dat weinig mensen het als lekker zullen beschrijven…


Superfood: tarwegras
Ja en online!