Healthy maaltijden bestellen bij Fit Foods

1,5 jaar geleden kreeg ik een berichtje van een twee vrienden: ze vonden dat we binnenkort even koffie moesten drinken, want ze hadden een plan waarvan ze dachten dat ik dat wel wat zou vinden. Als blogger ben ik vrij sceptisch, iedereen probeert reclame via je te maken en het is soms moeilijk om te blijven uitleggen dat je alleen dingen wilt doen die bij je passen en waar je achter staat. Toch ging ik koffie drinken. Sceptisch liep ik naar binnen, vol energie en enthousiast liep ik weer naar buiten. Want dit idee is briljant.

Fit Foods
Dit was het idee: “We gaan met Fit Foods beginnen. Maaltijden kant en klaar bij mensen bezorgen die op hun voeding letten, veel sporten of gewoon lekker, gezond én makkelijk willen eten en daar niet uren voor in de keuken willen staan”. That’s me, maar zoiets ken ik al. Er bestaan al enkele bedrijven die dit doen en die maaltijden vind ik niet altijd om over naar huis te schrijven. De keuze is vaak beperkt en éigenlijk vond ik die maaltijden (vis/vlees met groenten) ook vaak zelf wel makkelijk te maken.

Sterrenmaaltijden
Maar toen gingen deze twee gedreven jongens verder met hun verhaal. Fit Foods krijgt een menu dat samengesteld is door sterchef Andrès Delpeut in samenwerking met voedingsdeskundige Valentine van Vitalitien, dat wekelijks wisselt en dat alleen maar verse biologische producten bevat van lokale leveranciers. Sterrenrestaurantwaardige, betaalbare maaltijden die gemaakt worden in een professionele keuken door een professionele kok. Geen gestoomd kipfiletje met een berg groenten, maar leuke producten als vijgen, olijven, dadels en citroengras. Ik mocht deze maaltijden als één van de eersten testen en ik was verliefd. Toch moest ik (en jullie) nog even wachten op de bezorgservice. De jongens kregen het zo druk met het cateren van events van onder andere Healthcity en Nike en het verkopen van hun maaltijden bij Vondelgym, Splash en Bodytime, dat ze zich even daarop moesten concentreren. En met succes, want Fit Foods heeft inmiddels zijn naam waar gemaakt en is nu helemaal klaar voor de bezorgservice.

Focus op eiwitten
Binnen de maaltijdenlijn kun je weer kiezen tussen Chicken, Beef, Fish en Vegan(!). Bijna al deze maaltijden hebben minimaal 30 gram eiwitten, waardoor ze ideaal zijn voor sporters. De prijs? € 10,-/10,50. Je kunt ze allemaal koud eten, maar ook opwarmen in de oven.

Je kunt Fit Foods maaltijden vanaf nu voor de volgende dag bestellen in de meeste postcodes van Amsterdam en rond de lunch of avondeten laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op www.fit-foods.nl.

 

One Comment

  1. Maaike 28 maart 2016 at 10:58

    Wauw, dat klinkt ongelofelijk goed! Jammer dat het alleen in de buurt is van Amsterdam haha

    View Comment

Comments are closed.