plein.nl huggies

Luiers had ik al wel eens verschoond in mijn ‘carrière’ als oppas van een tweeling, maar waar je op moet letten? Ik had werkelijk waar geen idee toen ik zwanger was. Zeker voor een newborn leek het luiers verschonen me maar een priegelwerk en stond eigenlijk vooral comfort voor hem hoog op mijn eisenlijstje. Los van dat je natuurlijk nooit doorlekkers wil. Ik had dan ook drie verschillende merken in huis, waaronder Huggies.

Een poepvrije nek
Na een maand luiers verschonen weet ik dat ik over de Huggies newborn luiers in ieder geval heel tevreden ben! Ze hebben een speciale binnenvoering met zachte kussentjes die in een paar seconden het vocht absorberen, waardoor hij een droog huidje houdt, terwijl het materiaal wel ademt. Aan de achterkant is de tailleband voorzien van een speciale voering, zodat ze lekken tegen gaan (niemand wil een poepluier tot de nek van een baby kan ik je verzekeren!). En mocht je twijfelen of een schone luier nodig is, dan kun je naar de vochtindicator kijken, want die verandert van kleur als de luier nat is. Zo hoef je je pasgeboren baby niet helemaal te ontdoen van kleding en de luier, want dat vinden ze écht niet leuk.

huggies newborn pure wipes plein.nlVerschoningsmusthaves: een fijn verschoningskussen, een hydrofiele doek, de beste luiers die je kunt vinden en billendoekjes

Geen toevoegingen
Billendoekjes zijn net zo onmisbaar natuurlijk, maar ook daarin zitten grote verschillen qua kwaliteit en prijs. Ik gebruik graag billendoekjes voor de gevoelige huid. De Huggies Wipes Pure reinigen heel zacht omdat er geen geurstoffen, parabenen, fenoxyethanol alcohol of andere toevoegingen in zitten. En ze zijn toch wat ‘dikker’ en scheuren niet snel, waardoor je je eigen handen ook schoon houdt.

Zwemluiers
Ook de Huggies Little Swimmers heb ik al in huis voor onze eerste vakantie in juni, dan is Otis vier maanden. Ik heb de maat 2-3, die is voor kindjes van 3-8 kilo. Ik ben heel benieuwd!

Maandbox thuisbezorgd met Plein.nl
Zoals ik al zei zijn er ook grote prijsverschillen, dus ik sla groot in als er een aanbieding voorbij komt. Nadeel daarvan is dat je het moet sjouwen, dus ik heb een maandbox bij Plein.nl besteld. Daar vind je alle dagelijkse verzorging voor jezelf, je gezin, huishouden en huisdieren. En ze hebben heel fijne prijsjes, waardoor je groot in kunt slaan en het lekker thuis bezorgd wordt. Op Instagram mag ik namens Plein.nl 5x een Huggies Newborn 1 maandbox weggeven, dus kijk even bij de post over Huggies om kans te maken.

Dit artikel is een samenwerking met Huggies & Plein.nl