Interview: werkloos & zwanger

esmee noelle

De meesten van jullie weten het al via mijn vlogs of Instagram: toen ik 18 weken zwanger was, had ik inderdaad mijn laatste werkdag. Dit staat volledig los van mijn zwangerschap (hardnekkig gerucht dat ik de wereld uit wil helpen), maar betekent natuurlijk niet dat het ideaal is!

FammeBaby mailde mij met de vraag of ik mijn -positieve- verhaal over het werkloos en zwanger zijn wilde delen, en dat wilde ik!

Je kunt hier het uitgebreide stuk lezen over mijn situatie én hoe ik daarmee omga. 

Fotografie: Tom ten Seldam

2 Comments

 1. gea 21 oktober 2018 at 10:00

  Wat leuk dat je dit deelt. Ik ben op moment zelf ook zwanger, lijkt mij lastig allemaal op zn moment.

  View Comment
  • Esmée Noëlle van Rijn 6 november 2018 at 13:53

   Gefeliciteerd! Zeker niet ideaal, maar het bevestigt wel: er is nooit een goed moment om zwanger te raken. Ik neem nu rustig de tijd om te bedenken wat ik wil en ik kan tegelijk gelukkig ook genieten.

   View Comment

Comments are closed.