Comment on Is squaten echt het billen-geheim? by Esmée Noëlle van Rijn.

Het licht er aan wat je doel is. De stairclimber is inderdaad een fijne en hellingen lopen/rennen ook. Je kunt een combi maken tussen de cardio-oefeningen en krachttrainen.

Esmée Noëlle van Rijn Also Commented

Is squaten echt het billen-geheim?
Ik wilde het niet zeggen inderdaad, ik ‘durf’ nu alles wel te doen in de gym, maar deze oefeningen zijn echt erg!


Is squaten echt het billen-geheim?
Ik raad je aan om hem zo zwaar mogelijk te doen. Liever zwaar en minder vaak dan licht en heel veel herhalingen! Je merkt vanzelf wanneer je bilspieren verzuren, dan zet je nog even door en vervolgens geef je je spieren 48 uur om te herstellen. Succes!


Recent Comments by Esmée Noëlle van Rijn

Kaapstad babymoon geboekt & reisschema
Hi Linda,

Wat gaaf! Ja zeker, ik heb zelf een doorlopende reisverzekering wereldwijd dus dat zou ik voor jezelf even checken. Verder hebben wij een annuleringsverzekering afgesloten.

Heel veel plezier alvast!


Acne: zo kreeg ik het onder controle
Superfijn dat het zo goed voor je gewerkt heeft! Ik ga heel erg op mijn gevoel af en voor mij voelt het tot nu toe niet goed om zo’n heftig middel te gebruiken. Het voelt voor mij gelukkig niet ‘alsof ik het mezelf aan doe’.


Kaapstad & Garden Route: onze hotspots en accommodatietips
Hi Fabienne,

Wat leuk, ik zeg doen!
We hebben alles inderdaad zelf georganiseerd, dat is heel makkelijk. Los de tickets geboekt (we vlogen via Londen met British Airways), een auto gehuurd en de accommodaties boekt Friso eigenlijk altijd via Booking.com. In Azie toen we dat heel last minute, soms op de dag zelf, maar in Z-A kan het soms snel vol zitten, dus hebben we dat steeds wel een tijdje daarvoor gedaan.

Veel plezier!


Kaapstad babymoon geboekt & reisschema
Wat gaaf! Die heb ik nog niet, een aanrader?


Interview: werkloos & zwanger
Gefeliciteerd! Zeker niet ideaal, maar het bevestigt wel: er is nooit een goed moment om zwanger te raken. Ik neem nu rustig de tijd om te bedenken wat ik wil en ik kan tegelijk gelukkig ook genieten.