kaapstad babymoon reisschema twee weken

Een geschikte reis vinden terwijl je zwanger bent (aka babymoon) is niet heel makkelijk. Zomers kun je naar een Europese bestemming, maar wij konden eigenlijk alleen eind november/begin december weg in verband met Friso z’n baan. We wilden zon (sorry 21 graden vonden we te koud), geen Dubai (eis van Friso) en bestemming zonder (of een héél kleine) kans op Zika. Mauritius hadden we eigenlijk al geboekt, maar 7 dagen daar vonden we toch wat kort. LASTIG!

Eerste keuze
Uiteindelijk zijn we bij onze allereerste keuze uitgekomen: Kaapstad. Ik heb deze bestemming al een paar jaar op mijn lijstje staan, maar ik weet ook dat het geen luilekkervakantie zal worden. Ik ben 26 weken zwanger als we vertrekken en ik heb geen enkel idee hoe mobiel ik dan nog ben. Daarom houden we het reisschema een beetje open en kijken we het aan. We hadden héél graag naar Tulum, Mexico gewild, maar hopen daar nu volgend jaar met de kleine heen te vliegen. Er moet wat op je lijstje overblijven, toch?

Reisschema
Dit is het (globale!) reisschema dat we nu voor ogen hebben, mits ik me zo goed blijf voelen. We hebben nul Zuid-Afrika ervaring dus via vrienden, blogs en vlogs kwamen we op dit lijstje uit. Mochten jullie nog tips hebben voor leuke hotspots, mooie plekken of preggo proof to do’s, let me know! We willen tussendoor uiteraard naar Lion’s Head, de Tafelberg, BoKaap, Boulder’s Beach (met de pinguins), Muizenberg en de botanische tuin Kirstenbosch.

Kaapstad
Kaapstad
Hermanus
Swellendam
Knysa
Knysa
Jeffreysbaai
Addo Elephant Park
Addo Elephant Park 
Terug naar Kaapstad
Kaapstad
Stellenbosch
Kaapstad
Naar huis!