Comment on Tips om een piepkleine badkamer Pinterest-waardig te maken by Ayla.

Ohhh, ik dacht heel even dat het eerste plaatje echt jouw badkamer was, en ik kreeg helemaal een jaloezie-aanval! Wij hebben ook een badhok, maar in een volgende huis… *droomt weg*

Recent Comments by Ayla

17 doelen en goede voornemens voor 2017
Dat ziet er goed uit! Ik houd ook echt enorm van Forest, het is echt mijn go-to app als ik weer even moet afkicken. Ik vind het ook zo leuk dat je labels aan je boom kunt hangen, dus dat ik kan zien dat ik aan de blog werkte of juist gewoon van mezelf moest tv kijken en niet tegelijk ook op insta moest zitten. Love it! Mijn boekentip: Mind over Medicine, van Lissa Rankin. Heel andere kijk op medische zaken en zo interessant!


2016: het laatste Work That Es jaar
Wat een leuk nieuws zeg! Leuk dat je je blog mee laat gaan me je eigen persoonlijke stappen 🙂 Ben heel benieuwd naar je nieuwe uitdaging! Gelukkig nieuw jaar!


Fouten in mijn leven waar ik dankbaar voor ben
Hear! Hear! Burn-outs zijn het stomst en the best tegelijk. De andere twee kan ik ook afstrepen, helaas. Vooral wat je zegt over de verkeerde werkgever klinkt bekend, liever werkloos dan bij het verkeerde bedrijf!


Nieuwe overvolle weekvlog + Shoplog
Nou, die mooie camera doet het als een zonnetje hoor! Je vlogs zijn heel vrolijk, je hebt er een abonneetje bij 🙂 Leuk om je te ontmoeten van de week! Liefs, Ayla