Marije test: Rockstars Bootcamp

Even digitaal voorstellen: ik ben Marije, 26, woon in Amsterdam en ik ben een vriendin van Esmée. Én niet geheel onbelangrijk: ook altijd bezig met voeding en sport! Onlangs kampte ik nog met een blessure maar inmiddels kan ik er weer tegenaan. En dát wilde ik eens echt goed doen. Dus start ik deze week met de Rockstars Bootcamp.

Rockstars Bootcamp is een concept ontwikkeld door Gijs en Dennis – twee handsome, über gespierde mannen. (wat niet vervelend is… en daarom jammer dat ze jou verder alleen maar met bezweet rood hoofd gaan zien.)
Het programma bestaat uit 6 weken waarin je in een groep van 10 meiden 3 x per week gaat trainen. Echt hardcore trainen. Daarnaast krijg je een eigen voedingsplan en 24/7 online coaching. Het doel: in die 6 weken zoveel kennis opdoet zodat je zelf trainingsschema’s te kunnen maken en je natuurlijk healthy blijft eten.

Om mee te mogen doen moet je een persoonlijke killermotivatie voor je gewenste droomlijf insturen. Die heb je ook echt wel nodig, want als bij de training het huilen je nader staat dan het lachen moet je daar even aan terug kunnen denken!
Zo gezegd, zo gedaan, en dus gingen we van start met een presentatie van Gijs over wat we kunnen verwachten. (tipje van de sluier: vooral héél vaak kapot gaan)…
De tips & tricks en mijn ervaringen ga ik de aankomende weken met jullie delen.
Op naar een beachbody… Here we go!

Tot volgende week!

Marije is gastblogger en schrijft wekelijks over haar ervaringen met de Rockstars Bootcamp. Ze heeft haar eigen bedrijf – www.banenfee.nl waarmee ze mensen helpt met solliciteren en het versterken van CV’s en motivatiebrieven.

14 Comments

 1. Manon 13 juli 2014 at 11:39

  Ik ben heel benieuwd naar de komende artikelen! Het klinkt in elk geval zwaar

  View Comment
 2. Merdjelin 13 juli 2014 at 11:49

  Klinkt super goed en zwaar! Ben benieuwd naar het volgende artikel x

  View Comment
 3. Ilse 13 juli 2014 at 11:51

  Stoer hoor! Lijkt me echt heel gaaf om aan zoiets mee te doen. Veel succes en plezier!

  (ik zie nu pas dat er staat ‘banenfee’ ipv ‘bananenfee’)

  View Comment
  • Josien 14 juli 2014 at 23:18

   Haha ik las ook bananen fee!

   View Comment
   • Bianca 16 juli 2014 at 13:02

    Haha, ik ook al. Je denkt al gauw aan eten in combinatie met sport. ……pas onderaan las ik banenfee

    View Comment
  • Marije 18 juli 2014 at 12:53

   Haha, happens often ;(

   View Comment
 4. Jorien 13 juli 2014 at 12:18

  Klinkt goed! Ben benieuwd naar je ervaringen en of je je beoogde resultaat gaat halen! Succes alvast met de spierpijn 😉

  View Comment
 5. Mandy 13 juli 2014 at 16:33

  Rockstar bootcamp klinkt heftig, maar wel erg leuk! Ik ben stiekem wel benieuwd hoe Gijs en Dennis eruit zien, haha.

  View Comment
 6. Wieneke | Fashion Cranberry 13 juli 2014 at 16:43

  wow 3x in de week! zwaar! ik vind één keer in de week crossfit al ‘zwaar’. het moeilijkste vind ik nog op mijn eten letten. Ik eet te weinig juist en dat is ook niet gezond.

  View Comment
 7. Marlissa 13 juli 2014 at 16:58

  Klinkt spannend, ben benieuwd naar de ervaringen!

  View Comment
 8. Marije 13 juli 2014 at 20:49

  Bedankt voor jullie super leuke reacties!!!! 🙂 dat motiveert nog harder 😉

  View Comment
 9. Samantha 14 juli 2014 at 12:49

  Super leuk. ik ben benieuwd naar de volgende artikelen.

  View Comment
 10. Gijs 14 juli 2014 at 14:37

  Leuk stuk Marije! Inmiddels heb je 2 weken achter de rug… Je zit er lekker in.. Dus ik zeg, dat gaat helemaal goed komen met die resultaten van jou!!

  P.S. Wij blozen!

  View Comment
 11. sanne 16 juli 2014 at 05:50

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen!

  View Comment

Comments are closed.