Primark Set Go Club

Boulderen? Klimmen zonder zekering bedoelen ze zeker… Ik kan niet ontkennen dat ik met samengeknepen billetjes de gloednieuwe boulder-locatie Het Lab in liep donderdag. Een held ben ik niet op hoge hoogte en sterk al helemaal niet. Gelukkig was ik niet de enige die het toch wel spannend vond.

Primark Set Go Club

Boulderen
Samen met de andere bloggers in hun #PrimarkSetGo outfitjes begon ik wat onwennig en onzeker aan de eerste lage ‘klim’. De bedoeling? Vooral je tenen gebruiken (in speciale klimschoentjes), gestrekte armen (hoe dan??) en alleen de steentjes in het geel gebruiken. Het viel me gelukkig alles mee! Na twee pogingen, begon ik er zelfs lol in te krijgen en besloot ik zeker een keer met mijn vriend te gaan boulderen, hilarisch toch? Mocht je het woord boulderen niet kennen; geeft niets, het is nog niet zo bekende sport in Nederland. Nog, zeg ik, want upcoming is het zeker. Over drie jaar is klimmen, en ook boulderen, zelfs een Olympische Sport. Tof toch?

Primark Set Go Club

Het Lab
De locatie waar wij boulderden (hopelijk vervoeg ik het goed) heet trouwens Het Lab. Eind april opent deze toffe ruimte pas officieel, maar nu kun je stiekem in het weekend ook al een kijkje gaan nemen. Ze hebben er een hipsterbar met gezond en erg lekker eten (springrolls!), er komt een haardvuur en je kunt er als je wil ook werken.

Primark Set Go Club

Sponsored
Mijn outfitje is -als je dat nog niet door had- dus volledig van Primark (op de klimschoentjes na dan). Ik kreeg een enorme doos thuis gestuurd met de leukste sportbeha’s, tights, tops en sneakersokjes uit de laatste sportcollectie.

primark set go club

Vragen?
Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben over boulderen, Het Lab of Primark, dan beantwoord ik die graag. Ook als het gaat over de werkomstandigheden in de fabrieken waar Primark produceert. Jullie weten dat ik graag aan de dieren en kinderen denk, daarom wil ik hierover transparant zijn. Primark is dat zelf ook weet ik nu.

(Photos: @presstigieux & Foodness)