Marije test: Rockstar bootcamp – Het Resultaat

YES WE CAN. Het einde van de traject is daar! Zes weken knallen, zes weken precies doen wat de Gijs, Dennis en Johan (de initiatiefnemers van Rockstar Bootcamp) zeggen, zes weken afzien: het is klaar. We made it.

Je moet er wat voor over hebben…
De resultaten worden gegarandeerd, maar voor niks gaat de zon op uiteraard. Het was bij vlagen ondraaglijk zwaar; liters zweten, de tranen nader dan het lachen hebben en zowel veel pijn in je spieren als kapotte handen en beurse, blauwe lichaamsdelen. Máár anderzijds bracht dit project me ook heel veel energie, positieve vibes, kennis over voeding en trainen en zelfvertrouwen. Én.. niet geheel onbelangrijk: een fitter, sterker en (naar mijn idee) mooier lichaam waar ik me in ieder geval veel lekkerder bij voel. Als je die laatste opsomming bekijkt dan lijkt zes weken ineens wel heel kort, of niet?

Grappig hoe je merkt wat zo’n trainingstraject allemaal met je doet. Zo voel ik me veel energieker maar ook echt vrolijker. Ik merk het direct na de training nu, dat ik de neiging heb om extra aardig te doen tegen iedereen op straat. Iedereen krijgt een grote glimlach, en dat voelt goed! (totdat er gekkies je gaan aanspreken en denken dat je aan het flirten bent)

Af en toe sla ik ook door: dan ben ik bang door één slechte maaltijd te eten of één training te missen gelijk weer terug ben bij af. Maar, net als het rare idee dat je van één goede maaltijd gelijk fit en gezond zou worden, is dat andersom natuurlijk ook niet zo.

Voor & Na
Om de voor & na foto te plaatsen heb ik lang nagedacht (ik stond nog niet eerder halfnaakt op internet, haha) maar vind ik wel zo eerlijk naar jullie toe. Dus hierbij toch iets: mijn voor & na van de voorkant:

Om het traject officieel af te sluiten en te kijken of je ook daadwerkelijk fitter en sterker bent geworden werden we getest op een aantal oefeningen die we de eerste training ook moesten doen. Een paar van de resultaten?

• Binnen 1 minuut sprinten kwam ik zo’n 50 meter verder.
• Sprongen uit stilstand (om de spieren in je billen/benen te testen) kwamen nu meer dan 20% verder.
• Waarbij ik aan het begin nog niet eens 1 knappe push-up kon maken deed ik er nu gemakkelijk 30 in 1 minuut.

En nu…
Hoe nu verder? Ik heb besloten om er een 8-weeks traject bij te boeken. Ik blijf dus 3x per week trainen, maar zal wel een eigen draai geven aan het voedingsregime. Zo wil ik af en toe een wijntje kunnen drinken, en mijn grote liefde (chocola) weer gewoon toelaten in het voedingspatroon.

Kortom: ik kan Rockstars Bootcamp ontzettend aanraden voor iedereen die graag alles om wil gooien. Voor als je wil toewerken naar een gezonde levensstijl. Als je een echte kickstart wil maken en vooral heel veel wil leren over voeding en training – zowel beginners als gevorderden – dan moet je hier zijn. Check de Facebook pagina voor meer informatie en wanneer er weer nieuwe groepen beginnen. (let op, je moet een persoonlijke killer motivatie insturen om uitgekozen te worden en mee te mogen doen!)

Ontzettend bedankt voor alle super leuke reacties iedere week.. kept me going!

Als er vragen zijn, stel ze gerust hieronder. En wie weet plaats ik af en toe nog een update…

 

18 Comments

 1. Eline 24 augustus 2014 at 12:13

  Supertof dat je een foto geplaatst hebt! Je kunt zien dat je nog strakker geworden bent dan je al was!

  View Comment
  • Marije 24 augustus 2014 at 12:24

   Dank je wel! Lief! 🙂

   View Comment
 2. Raounak 24 augustus 2014 at 12:27

  Wat gaaf dat je het helemaal hebt voltooid!

  View Comment
 3. Simone 24 augustus 2014 at 16:05

  Heel gaaf lijkt me het traject dat je hebt gevolgd. Jammer dat je niet meer verteld over het verschil van toen en nu, centimeter s eraf? Kilo’s lichter? Ik ben daar ook erg benieuwd naar 🙂

  View Comment
  • Marije 24 augustus 2014 at 16:45

   Hi Simone! Thanks voor je reactie! 🙂
   Ik heb eigenlijk geen cm opgemeten omdat dat mij niet echt interesseert. Het ging me niet om af te vallen maar om fitter/sterker/gezonder te worden en daarnaast natuurlijk ook de esthetiek. Maar dat doel kan bij iedereen anders zijn. Andere meiden in mijn groep hebben weer andere motieven. Je kunt even kijken op de FB pagina – http://www.facebook.com/rockstarsbootcamp voor meer verhalen en resultaten!

   Qua kilo’s ben ik ongeveer hetzelfde gebleven. Ik moet mijn vetpercentage nog laten meten, maar dat is ongetwijfeld een paar % gedaald. Dat gewicht heb ik er dus aan spiermassa bij gekregen. Mocht je daar meer over willen weten laat ik dat vast nog via Instagram weten tzt (marijevdmade)
   Mocht je verder vragen hebben – let me know! 🙂

   View Comment
 4. Siemoon 24 augustus 2014 at 17:12

  Misschien heb ik er overheen gelezen, maar ik kan nergens vinden waar de bootcamps worden gegeven (in welke plaats). Zou jij mij dat kunnen vertellen? 🙂

  View Comment
  • Esmée Noëlle van Rijn 24 augustus 2014 at 18:28

   Hi Siemoon, klopt hoor dat stond denk ik in de eerste post. Marije heeft ze gevolgd in Amsterdam!

   View Comment
   • sanne 24 augustus 2014 at 18:54

    Weten jullie of het ook ergens anders wordt gegeven (bijvoorbeeld omgeving Den Haag…)?

    View Comment
    • Marije 25 augustus 2014 at 08:00

     Helaas! Op dit moment alleen in Amsterdam. Ik weet niet of ze plannen hebben om uit te breiden, maar wellicht kun je de Facebook pagina in de gaten houden? wwww.facebook.com/rockstarsbootcamp

     View Comment
 5. beautyinsideandoutNL 25 augustus 2014 at 09:25

  Leuk artikel en er is zeker een duidelijk resultaat te zien!

  View Comment
  • Marije 25 augustus 2014 at 10:21

   Thanks! 😀

   View Comment
 6. Merdjelin 27 augustus 2014 at 16:15

  Super leuk artikel om te lezen! En wat vet om te zien wat het resultaat is na een tijd bootcampen x

  View Comment
  • Marije 8 september 2014 at 13:10

   Dank je wel! 🙂

   View Comment
 7. Marijn 5 september 2014 at 17:52

  Kon je nu 30 pushups? Wauw! Hoe heb je die armkracht zo snel opgebouwd?

  View Comment
  • Marije 8 september 2014 at 13:09

   Haha, ja bizar he! We werken echt aan spieropbouw. Er zit een theorie achter de trainingen en rustperiodes waarmee je in een bepaalde curve komt die ervoor zorgt dat je extra snel resultaat boekt.

   View Comment
 8. ese 6 september 2014 at 23:21

  Wat klinkt dit goed! Leuke test en wat een geweldige resultaten. Misschien heb ik er over heen gelezen, maar wat kost het om mee te doen (als je wordt toegelaten..).

  View Comment
  • Marije 8 september 2014 at 13:10

   Haha inderdaad. Kosten op dit moment weet ik niet precies. Je zou ze eventjes moeten mailen/berichtje sturen! Bijvoorbeeld via de FB pagina 🙂

   View Comment
 9. Desiré 30 oktober 2014 at 11:14

  Wat een lijp shirt!! 😀

  View Comment

Comments are closed.