esmeenoelle

Wauw en toen waren we ineens twee maanden verder en lag mijn site even volledig stil. Tijd voor een update!

Zoals jullie wel weten ben ik 1 februari gestart als redactiecoördinator van CosmoGIRL!, een functie waar ik al vanaf mijn veertiende over droom. Eigenlijk houdt het in dat ik hoofdredacteur en chef in één ben van zowel het blad als online, bést wel een uitdaging, maar daar houd ik van. Het eerste nummer van mijn hand (en laat ik de rest van het team niet vergeten!) ligt inmiddels in de schappen en ik ben er ongelooflijk blij mee. Daarnaast werk ik aan een restyling voor de titel, maar daar kan ik natuurlijk weinig over zeggen, behalve dat het awesome wordt.

Hoe gaat het verder? Nou die eerste maanden in een nieuwe functie hakt er best even in, zeker omdat er al een vakantie gepland stond naar Bali. Niet verkeerd natuurlijk, maar stressen was het wel. Ik schrijf dit in het vliegtuig terug van Bali en ik ben weer volledig opgeladen en heb zin om weer naar huis te gaan, m’n lief weer te zien, Gerrit weer -ongewenst- op te tillen en naar de CosmoGIRL! redactie te gaan.

Een vakantie met mijn moeder was precies wat ik nodig had en ik denk ook dat dat voor haar geldt. Zoals sommigen van jullie misschien wel weten zijn mijn ouders vorig jaar gescheiden na 31 jaar huwelijk en dat gaat niemand in de koude kleren zitten. Ik ben altijd al close met ze geweest en met mijn moeder was ik al eens (precies tien jaar geleden) op vakantie geweest naar New York. Dit was haar eerste keer Azië en het was heerlijk om haar het eiland te laten zien. Ik heb goddank een feilloos richtingsgevoel (ben er trots op!) dus ik scooterde overal zo naartoe met haar achterop. Van te voren maak ik altijd een enorme lijst met hotspots en hotels die geschikt zijn en inmiddels ligt die lijst denk ik al bij zeker tien mensen. Daarom ga ik na dit artikel direct aan de slag met de grote Bali Guide 2017.

Dan hebben we natuurlijk ook nog de vlog! Voor de vakantie -in mijn inwerkmaand- heb ik zonder overdrijven drie keer geprobeerd om een weekvlog op te nemen. Ik deed dan een gezellig praatje in de auto, om vervolgens de camera op de redactie in een hoek te gooien en die er pas na 18.00u weer vandaan te halen. Waar blijft de tijd op die redactiedagen? Op Bali heb ik dat ingehaald! Vol frisse moed ging ik van start met een dagelijkse vlog en dat ging goed TOT mijn laptop besloot vakantie te houden. Mijn MacBook Air is nog steeds een toppertje, maar voor videobewerking, zeker bij veel video’s, heb je meer opslag en werkgeheugen nodig. Binnenkort ga ik dus met mijn spaarcenten naar de Apple store. Jullie hebben nog een hele weekvlog op Bali van me tegoed!

Hopelijk vind ik aankomende maanden weer wat meer tijd voor de site en mijn YouTube-kanaal, want ik heb jullie echt gemist!

Liefs Esmée