vegan beauty producten

Onlangs was ik bij een lunch van Care Cosmetics, waar de producten van de merken Annemarie Börlind, Darphin en Ahava werden gepresenteerd; drie vegan beauty merken van hoge kwaliteiten. Daarom tip ik jullie vandaag deze en andere vegan beauty producten die erg fijn zijn!

Annemarie Börlind – Cleansing Milk
Een paar maanden geleden leerde ik dat ik mijn reinigingsschuim in de prullenbak zou moeten gooien, omdat het schuim de pH-waarde van je huid aantast. Daarom gebruik ik nu het liefst een milk. Deze milk verwijdert make-up, maar stimuleert ook de huideigen celvernieuweing, versteviging en vitalisatie door het LL-biocomplex. Het Johanneskruid werkt adstringerend (samentrekkend). (€ 23,75)

Darphin –  Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum
Dit olieserum bevat een mix van zeven oliën die de huid revitaliseren en laten stralen, waaronder een mix van algenolie, maar ook citrus, bloemen, cederhout en gember. Dit product is geschikt voor ieder huidtype, het haalt de dofheid weg en hydrateert de huid.

Smith’s Cult – nagellak
Ik heb dit product niet hier thuis (vandaar niet op de foto), maar wij hebben het op de redactie bij Rob Peetoom gehad en zijn allemaal verliefd op dit nagellakmerk. Niet alleen omdat de nagellak echt een week blijft zitten, maar ook omdat het vrij is van enge stofjes. Hier schreef Evelyn van Holistik een interessant stuk over (tip!). (€ 24,-)

Ahava – Purifying Mud Mask
Kan jouw gezicht wel een diepe reiniging gebruiken? Dit masker bevat Dode Zee modder en zinkoxide voor een diepe reiniging, maar ook Osmoter voor een zachte, gehydrateerde huid. Verder bevat dit masker Aloë Barbadensis extract en Allantoïne dat niet alleen verzacht, maar ontstekingsremmend werd en Panthenol, Kamille, Jojoba olie en vitamine E. Toppertje! (€ 26,50)

Heb jij nog goede vegan beauty tips?