lipault koffer

Hoe lekker vrij reizen met een backpack ook is, het liefst reis ik met een grote stevige koffer die ook nog aan allerlei eisen moeten voldoen. Zo mag de koffer niet te zwaar zijn (voor dat gewicht zorg ik zelf met de inhoud wel), moet hij opvallend zijn zodat ik hem terugvind op de bagageband! Daarom mocht ik onlangs van Lipault Paris een kofferset uitzoeken uit hun gloednieuwe Nederlandse webshop. Superleuk! De koffers zijn heel licht, hebben allerlei felle kleurtjes of uitvoeringen in lak en zijn voorzien van vier wieltjes aan de onderkant. Ik koos voor een paarse grote koffer en een zwart lakkoffertje dat ik overal naartoe mee kan nemen als handbagage.

lipault paris winactie

WIN!
Daarnaast heb ik leuk nieuws voor jullie, want ik mag nog één zo’n zwart handbagagekoffertje weggeven in lak! Wil jij de Lipault Plume Vinyle Cabin Luggage graag winnen? Laat dan hieronder een comment achter met welke citytrip steden er in jouw top drie staan!