WIN: Lipault Paris Plume koffer in zwart lak

lipault koffer

Hoe lekker vrij reizen met een backpack ook is, het liefst reis ik met een grote stevige koffer die ook nog aan allerlei eisen moeten voldoen. Zo mag de koffer niet te zwaar zijn (voor dat gewicht zorg ik zelf met de inhoud wel), moet hij opvallend zijn zodat ik hem terugvind op de bagageband! Daarom mocht ik onlangs van Lipault Paris een kofferset uitzoeken uit hun gloednieuwe Nederlandse webshop. Superleuk! De koffers zijn heel licht, hebben allerlei felle kleurtjes of uitvoeringen in lak en zijn voorzien van vier wieltjes aan de onderkant. Ik koos voor een paarse grote koffer en een zwart lakkoffertje dat ik overal naartoe mee kan nemen als handbagage.

lipault paris winactie

WIN!
Daarnaast heb ik leuk nieuws voor jullie, want ik mag nog één zo’n zwart handbagagekoffertje weggeven in lak! Wil jij de Lipault Plume Vinyle Cabin Luggage graag winnen? Laat dan hieronder een comment achter met welke citytrip steden er in jouw top drie staan!

57 Comments

 1. Marie-Anne Reulens 5 januari 2017 at 10:08

  Ik zou de koffer wel willen,is erg leuk, een van mijn goede voornemens is om vaker een weekend of zelfs nachtje weg te gaan. De top 3 is een lastige maar Rome is top, en natuurlijk Parijs en London. Maar ik zou dolgraag eens naar Berlijn gaan.

  View Comment
 2. Evi Driesen 5 januari 2017 at 10:13

  Wat een fijne wedstrijd! Ik heb er juist een citytrip Hamburg opzitten (met koffer van mijn moeder want ik heb er zelf nog geen) en binnenkort staat New York op het programma! Dat wordt de 4e keer naar de ‘City that never sleeps’. Die stad staat dan ook met stip op nummer 1 van citytrips!

  Hierbij mijn top 3:
  1. New York
  2. Stockholm
  3. Amsterdam (voor mij een citytrip want ik ben zelf van Antwerpen! 🙂 )

  Het zou leuk zijn om deze opvallende koffer te kunnen meenemen naar New York!

  View Comment
 3. Marleen 5 januari 2017 at 10:32

  Precies wat ik zoek! Rome & London staat sowieso in mijn top 3 leukste citytrips, en ik hoop dat ik daar Stockholm aan kan toevoegen waar ik in februari heen ga met mijn zus! 🙂

  View Comment
 4. Juna 5 januari 2017 at 10:54

  Ohhhh wat een cute koffertje! Deze winactie komt als geroepen, want het wordt wel eens tijd dat ik niet meer bij elke stedentrip het koffer van mijn moeder ga lenen…
  In maart vertrek ik met de familie van mijn vriend naar Malaga (zoveel zin in! zon! strand! tapas!) en verder zou ik graag naar Lissabon en Reykjavik op citytrip willen in 2017. Kan daar nu al uren over wegdromen 🙂

  View Comment
 5. Sacha 5 januari 2017 at 10:58

  Wat een mooie koffer, wouw! Nu ik zelf een tijdje in Spanje woon en daar veel steden bezoek zou alleen daarvoor de koffer al perfect zijn, maar hij mag ook mee naar mijn top 3 van Stockholm, Lissabon en ooit New York 🙂

  View Comment
 6. Suus 5 januari 2017 at 11:55

  Wat een leuke, fashionable koffer is dat, daar wil ik wel mee gezien worden op het vliegveld 🙂
  In mijn top 3 staat sowieso Rome, al twee keer geweest maar blijft een prachtige stad met veel historie. Daarnaast vind ik Berlijn ook een fantastische stad met veel mooie musea. En als laatst wil ik heel graag nog een keer naar New York om de sfeer van deze stad in het écht te ervaren!

  View Comment
 7. Cynthia 5 januari 2017 at 13:48

  – Newyork op nummer 1 natuurlijk!
  – Marrakech staat op nummer 2
  – & Parijs op nummer 3

  Echt een onwijs leuke koffer om mee te nemen naar hopelijk heel snel een van deze gave steden!
  Liefs Cynthia

  View Comment
 8. Daphne 5 januari 2017 at 17:13

  De top drie steden die ik ga bezoeken dit jaar en nog niet bezocht hebt: boekarest, dublin en lissabon!

  View Comment
 9. Ynske 5 januari 2017 at 18:48

  In februari ga ik naar Praag toe, iets wat al lang op mijn lijstje stond en wat dan eindelijk gaat gebeuren! Vooral de architectuur lijkt me daar echt geweldig. Verder vind ik Berlijn een hele gave stad met een hipster vibe, daar zou ik nog wel eens naar terug willen gaan. Nog 1 stad die ik graag zou willen bekijken (maar komend jaar nog niet gaat gebeuren helaas) is Moskou! Wederom de architectuur is geweldig, en ik ben heel erg benieuwd wat een hoofdstad van zo’n immens land te bieden heeft. Sowieso wil ik het oostblok van Europa beter leren kennen, lijkt me geweldig mooi!

  View Comment
 10. Charlotte 5 januari 2017 at 18:53

  Oeh heel leuk! Mijn top 3 van city-trips is 1. Parijs, 2. Rome, 3. Berlijn. Allemaal best wel klassiekers waarschijnlijk, maar ach ja haha 🙂

  View Comment
 11. Malou | Blonde Blossom 5 januari 2017 at 20:02

  Whaaa zo’n leuke winactie! Ik kwam je mega leuke blog net tegen via BlogLovin en dan ook gelijk dit, perfect! Ik zou enorm graag eens naar Stockholm gaan, maar ook Barcelona en Wenen staan in de top 3! Lijken me allemaal echt geweldige steden. Malou x

  View Comment
 12. Lindsay 5 januari 2017 at 21:50

  Jaa super leuke winactie.
  Ik ga binnenkort mijn eerste backpack aanschaffen voor mijn reis naar Zuid-Amerika. Maar zo’n koffertje mag natuurlijk niet ontbreken voor citytrips!

  Mijn top drie:
  1. Londen
  2. Stockholm
  3. Valencia

  View Comment
 13. Sennett 5 januari 2017 at 21:56

  Yes please! Wat een leuk koffertje. Zwart is ook echt mijn kleur. Ik ben 1.60, ik denk dat als ik mezelf opvouw ik wel in het zwarte koffertje pas ;-). Mijn top drie city trips zijn.. ten eerste Barcelona, lijkt me zo’n mooie stad! Daar moet ik gewoon een keer heen. Verder wil ik graag nog naar Marrakech om wat cultuur op te snuiven en te genieten van al het moois daar en mijn derde keuze is Moskou.. heb zulke prachtige foto’s gezien van deze stad. Die moet ik zelf eens bezoeken :-).

  View Comment
 14. A. 5 januari 2017 at 22:02

  Gaaf! Ik begrijp dat je de paarse koos, matcht bij je haar 😉

  Nou ik zou graag fleeky on a flight gaan naar:
  1. Aårhus (om een oud studievriendinnetje weer eens te knuffelen en succes te wensen met haar geneeskunde praktijktoets aiaiai)
  2. Kuwait
  3. Melbourne (zo’n compact koffertje voldoet aangezien er dikke hittegolf is…kleren overbodig dus ;))

  Fijne vriesnacht! (-10 say whut)

  View Comment
 15. Nancy 5 januari 2017 at 22:05

  Wat leuk!! Bij mij staan in mijn favorieten.
  1. Barcelona
  2. Londen
  3. New York

  Fingers crossed

  View Comment
 16. Susan Barendse 5 januari 2017 at 22:06

  Wauw, wat een gaaf koffertje! Op nummer 1 in mijn citytrip steden top 3 staat Napels, op nummer 2 Split en tot slot op nummer 3 Lissabon!

  Liefs,
  Susan

  View Comment
 17. Marloes 5 januari 2017 at 22:09

  Wat een gaaf koffertje!
  Daar kan je heel wat mooie reizen mee maken!

  Mijn city trip top 3 is;
  – New York; de stad waar ik al jaren heen wil. En er is afgelopen jaren zoveel naars gebeurd dat het er elke keer niet van komt, ik hoop zo dat het dit jaar zal gaan gebeuren!
  – Parijs; ik hou gewoon van deze stad! Heerlijk om rond te dolen door de mooie straatjes en in de prachtige winkels kijken.
  – Stockholm/Oslo; ik vind deze Scandinavische steden echt fantastisch en zou er graag eens rondwandelen als er een dik pak sneeuw ligt.

  View Comment
 18. Esmee 5 januari 2017 at 22:14

  Wat een poppig ding! Ideaal voor 1) tussen de skyscrapers van New York, 2) matching met streetstyle in Hongkong en 3) in het gezelschap van een streepjesshirt en rode lippen, comme une vraie Française in Parijs!

  View Comment
 19. Hester 5 januari 2017 at 22:32

  Je maakt het wel lastig zeg.
  De wereld heeft veel meer dan 3 mooie steden die ik nog wil zien!

  Maar voor de koffer maak ik een top 3 met veel liefde en wanderlust!
  1. Berlijn
  2. Stockholm
  3. Lissabon

  Maar een top 40 was ook wel gelukt hoor 🙂

  View Comment
 20. Loes 5 januari 2017 at 22:38

  Afgelopen jaar heb ik het geluk gehad om geregeld goedkope vliegtickets te scoren. Mijn ietwat lichte verslaving voor het checken van vliegprijzen leidde tot zo’n 6 tripjes naar de verschillende (hoofd)steden in Europa. Mijn top 3 van plekken waar ik het eerste terug zou gaan zijn:
  1. Talinn
  2. Boedapest
  3. Riga
  Maar, buiten dat ik graag terug zou gaan naar deze geweldige steden, hoop ik aankomend jaar goedkope tickets te scoren naar Warschau, Gdansk, Lissabon, en…. waar eigenlijk niet?

  View Comment
 21. Karlijn 5 januari 2017 at 22:40

  Wat lastig om een top 3 te maken, er zijn nog zooo veel mooie steden die ik graag een bezoekje zou willen brengen, hier toch 3 favorieten:
  1. Marrakech
  2. Lissabon
  3. Berlijn

  View Comment
 22. Myrthe 5 januari 2017 at 22:57

  In mijn Citytrip steden top 3 staan:
  1. Wenen (ik wil weer eens de echte Hotel Sacher Wien Sacheraart proeven die mijn opa meenam)
  2. Londen (ik wil de plaatsen uit de Harry Potter films bezoeken)
  3. Venetië (ik wil de romantiek en kleurenpracht proeven)

  Ik maak graag kans op het koffertje om me te vergezellen naar alle uithoeken van Europa 🙂

  View Comment
 23. Anita Marsman 5 januari 2017 at 23:03

  Ik zou met deze lakkoffer graag shinen op een citytrip naar 1. New York 2. Rome en 3. Parijs.

  View Comment
 24. Kristel 5 januari 2017 at 23:16

  Super leuk!
  Mijn top 3 bestaat uit New York, Rome en Florence! Daarentegen staan er nog vele op het lijstje om te doen zoals Barcelona, Londen en stockholm.

  View Comment
 25. Julia 5 januari 2017 at 23:46

  Leuk! Lissabon, Berlijn en Gent zijn mijn favorieten:)

  View Comment
 26. Jessie 6 januari 2017 at 00:19

  Ja ja ja! Lijkt me duidelijk dat mijn naam hier op staat . Ik moet nog precies 1 maand studeren voor (hopelijk) mijn laatste tentamen ooit, en vertrek direct daarna een paar dagen naar Madrid om een vriendin op te zoeken! Met een heleboel sangria het tentamen succes/verdrietig wegdrinken, en nog veel belangrijker, ons 15-jaar vriendschap jubileum vieren!
  Op 1 staat nu natuurlijk dus Madrid, maar ook een notering voor:
  2) Lapland (oke geen stad maar valid toch)
  3) New York. Afgelopen jaar voor het eerst geweest en compleet verkocht. Zou het dolgraag ook in de wintermaanden willen bezoeken.
  4) O, we gingen maar tot 3 he? Maar een klein beetje sluikreclame voor ‘mijn’ Rotterdam dan, een prachtstad die door steeds meer mensen wordt ontdekt!
  Gave actie, succes alle dames (en heren?) X

  View Comment
 27. Ilse 6 januari 2017 at 01:15

  Wat een leuke zeg!
  Mijn top 3 ;
  1. New York
  2.Londen
  3. Berlijn

  View Comment
 28. Anita H. 6 januari 2017 at 04:08

  In willekeurige volgorde:
  * Berlijn
  * Boedapest
  * Ibiza

  View Comment
 29. Laura 6 januari 2017 at 07:32

  Wat een mooie koffer! Ik heb me dit jaar voorgenomen om een aantal vrienden en familieleden in het buitenland te bezoeken.
  Mijn top 3
  – New York
  – Porto
  – Casablanca

  View Comment
 30. Stephanie 6 januari 2017 at 08:37

  Wat een toffe koffers! Ideaal dat ze zo licht zijn.

  Mijn top 3 bestaat uit:
  • Wenen
  • Londen
  • Chicago

  View Comment
 31. Janine 6 januari 2017 at 09:46

  Leuk koffertje!!
  Mijn top 3 is:
  1. Chicago
  2. Kopenhagen
  3. Stockholm

  View Comment
 32. Rozemarijn 6 januari 2017 at 10:06

  Leuke vraag, dat deed me echt even nadenken over mijn travel bucketlist. Conclusie: ik heb een lange bucketlist. Qua steden ga ik maar voor:
  1: New York
  2: Athene
  3: Boekarest

  View Comment
 33. Ilse 6 januari 2017 at 10:06

  Wat een mooi koffertje 🙂
  Ik hoop in het nieuwe jaar na mijn afstuderen een leuke baan als basisarts te vinden in het buitenland! Je begrijpt dat ik mijn handbagage dan optimaal ga benutten! Ook zal ik terug komen naar Nederland om getuigen te zijn op de bruiloft van mijn lieve nichtje in het prachtige Den Bosch! De volgende steden staan op mijn verlanglijstje:

  1) Willemstad
  2) Paramaribo
  3) Kaapstad

  Liefs Ilse

  View Comment
 34. Lo 6 januari 2017 at 10:08

  Ah deze koffer zou zo van pas komen voor mn korte citytrips naar Krakau en Londen binnekort! Mijn top 3 is dan ook:
  1. Berlijn
  2. Krakau
  3. Barcelona

  View Comment
 35. Yvonne 6 januari 2017 at 10:26

  Wat een leuke actie! Ik moet altijd de koffertjes lenen van mijn ouders als ik een stedentrip maak.
  Mijn top 3 op dit moment is:
  1. Dublin
  2. Lissabon
  3. Boedapest
  Allemaal steden in landen waar ik nog nooit ben geweest en waarbij ik het qua reistijd de moeite waard vind voor een stedentrip. Bij lange reistijd maak ik er al snel een reis van minstens 3 weken van en dan gaat de backpack mee:) Past goed bij mijn voornemen van 2017 om meer landen te bezoeken waar ik nog niet geweest ben.

  View Comment
 36. Bonita 6 januari 2017 at 10:57

  Hele leuke actie!
  1. Rome
  2. Kopenhagen
  3. Parijs

  View Comment
 37. lauri 6 januari 2017 at 11:13

  Wow wat een supergave koffer. Toevallig net een stedentrip naar Praag geboekt. Verder zou ik dit jaar nog een keer naar Londen willen en met mooi weer naar mijn ultieme favoriet: Lissabon 🙂

  View Comment
 38. Caitlin 6 januari 2017 at 14:04

  Er zijn zóveel steden waar ik naartoe zou willen, en ik probeer mijn vriend steeds maar te overtuigen binnenkort een weekendje weg te gaan, maar het wil maar niet lukken. Ik denk dat ik daarom maar gewoon een citytrip boek voor als ik afgestudeerd ben, en dan dwing ik hem gewoon om mee te gaan!!
  Mijn top drie;
  #1 New York
  #2 Berlijn
  #3 Stockholm

  View Comment
 39. Nienke Dijkstra 6 januari 2017 at 15:05

  Wat een leuke actie! Deze koffer zou goed van pas komen over een paar maanden wanneer ik een surprise me citytrip ga doen. Of dat een stad is uit mijn top 3 is dus nog een verrassing..
  Mijn top 3:
  1. New York
  2. Stockholm
  3. Helsinki

  View Comment
 40. ruken 6 januari 2017 at 15:27

  o, handig hoor
  mijn top drie:
  Milaan
  Rome
  New york =)

  View Comment
 41. Annemart 6 januari 2017 at 20:18

  Ha wat een leuke actie!

  Mijn top 3:
  1. Boedapest (in mrt 2016: super stad, heerlijke mineraal baden, lekker eten en leuke ruine pubs)
  2. New York (in aug 2016: de musea, American Football en fietsen door Brooklyn waren fantastisch. Samen met de andere twee in dit lijstje zeker een stad waar ik weer naar terug wil.)
  3. Rome (in sep 2013: wat een hitte, maar ook: wat een cultuur, verrukkelijk eten, en genieten van de architectuur).

  Komend jaar in de planning: Sevilla, Reykjavik en Oostenrijk 2x, dus zo’n koffertje is ontzettend welkom 🙂

  View Comment
 42. Lisa 7 januari 2017 at 12:12

  Hey Esmee, via je vlog ben ik hier beland 🙂
  Hierbij mijn top 3:

  1) Berlijn (Met stip op 1 trouwens!!)
  2) Barcelona
  3) Porto

  Succes met je nieuwe baan bij Cosmogirl!

  View Comment
 43. Jannieke 7 januari 2017 at 14:33

  Kopenhagen
  New York
  Parijs
  Stockholm
  Berlijn
  Boedapest
  … oh wacht! Top 3 zei je of niet? 😉

  View Comment
 44. Wieke 7 januari 2017 at 14:58

  Oh, dat zou goed van pas komen! Mijn goede voornemen is om zoveel mogelijk te reizen dit jaar 🙂
  Mijn top drie:
  Londen
  Rome,
  Parijs

  View Comment
 45. Sabrina 7 januari 2017 at 15:52

  Wat een leuk ding♥ Ik heb laatst lakschoenen gekocht en ben er helemaal weg van! Citytrips heb ik eigenlijk nog niet vaak gedaan. Daarom staan er klassiekers op: Rome Praag en Londen.

  View Comment
 46. Jildau 7 januari 2017 at 22:34

  Superleuke winactie! Voor m’n vriend verjaardag gaan we een weekendje naar Edinburgh, maar mijn handbagage koffer heeft nog maar 3 wieltjes… Een nieuwe zou dus heel goed uitkomen! Verder lijkt het ons gaaf om eens een wat onbekendere stad te ontdekken zoals Zagreb en met kerst eens écht de sneeuw opzoeken in Reykjavik. Genoeg te zien! 🙂

  View Comment
 47. Katrijn 8 januari 2017 at 07:27

  Mijn grootste motivatie om te herstellen van m’n eetstoornis is weer veel kunnen reizen omdat ik nog zoveel van de wereld wil zien. Ik heb niet echt een top 3, aangezien ik iemand ben die me graag laat verrassen en voor alles open staat. Minder bekende bestemmingen zijn vaak net nog leuker 🙂

  X

  View Comment
 48. Marloe 8 januari 2017 at 12:00

  Joehoeee wat een geweldig koffertje! Komt ‘ie:

  1. Barcelona
  2. Antwerpen
  3. Madrid (nooit geweest, daar hoop ik dan met dit koffertje heen te gaan )

  View Comment
 49. Silvia 9 januari 2017 at 12:59

  Superleuke winactie!
  Mijn topdriesteden trips tot nu toe (februari nog een weekendje valencia gepland).
  1. Berlijn, supertoffe stad met cultuur, geschiedenis en gewoon een hele fijne sfeer.
  2. Stockholm. Verliefd geworden op het mooie Zweden, wil er zeker nog een keer naar toe.
  3. Parijs, deze zomer voor het eerst naar toe gegaan. Dacht dat ik het niet zo leuk zou vinden, maar niks is minder waar. Heerlijke croissants, macarons, mooie bezienswaardigheden en de Fransen vielen mee 😉

  View Comment
 50. Romy 11 januari 2017 at 15:58

  Gave winactie! Op dit moment staat Kopenhagen bovenaan mijn lijstje. Daaronder komen Londen en Stockholm! Ik doe graag mee!

  View Comment
 51. Carmen 11 januari 2017 at 20:26

  Wat een tof ding! Mijn citytrip koffertje moet echt vervangen worden. Op nummer 1. Staat bij mij Tokio waar ik in april naartoe vlieg. Daarna lijkt nummer 2. Wenen mij echt gaaf en op de 3e plek zet ik Marrakech. Lijkt me echt betoverend!

  View Comment
 52. maris 11 januari 2017 at 21:32

  Poeh ik zou graag naar:

  Oslo,
  Edinburgh
  en Zurich willen.

  Lijkt me super mooi

  View Comment
 53. Laura 12 januari 2017 at 16:48

  Oeh, leuk leuk leuk! Hoef ik ook niet meer het roze koffertje van mn schoonmoeder te lenen. Wel lief dat dat überhaupt mag natuurlijk!
  Mijn top 3..
  1. Londen, staat met stipt bovenaan!
  2. Berlijn, zeker in de zomer een heerlijke stad met vele verassende plekjes, mooie parken, eettentjes en musea.
  3. Praag, heeft mij echt verrast! Goed te bewandelen, gezellig en een mooie oude stad.
  Nu is wel mn voornemen om dit jaar ook weer eens buiten Europa te gaan reizen! Met het koffertje door de jungle!

  View Comment
 54. sarah Blancke 13 januari 2017 at 19:05

  Naar New york, Barcelona of toch Madrid, met dit koffertje vol pit krijg ik een fantastische reis en dat vind ik heel wijs ! 😀

  View Comment
 55. Cynthia 13 januari 2017 at 19:45

  Wauw, dit is echt zo’n toffe winactie! Dit zwartegelakte koffertje is niet enkel super stylish, maar ook mega praktisch voor mijn geplande citytrips dit jaar!
  Ik ga in maart al op citytrip met school naar Rome, de stad vol cultuur en lekker eten. Dit jaar staat ook een trip met vrienden gepland naar Berlijn, een unieke stad met veel geschiedenis en hipsteradresjes. Een misschien niet zo alledaagse bestemming is de bruisende hoofdstad van Zuid-Korea: Seoel. Deze staat ook op mijn lijstje! Ik zou het echt super vinden moest ik deze winnen, omdat ik hem zeker en vast kan gebruiken.
  xo

  View Comment
 56. Marit 20 januari 2017 at 11:13

  Mega origineel koffertje!

  1. NYC: In april komt dan eindelijk m’n droom uit en ga ik deze bucketlistcity bezoeken.
  2. München: zo niet-standaard maar wel mega gave stad!
  3. Kopenhagen: want Scandinavië, want alles stylish en Hygge! 😉

  View Comment
 57. Lola Laura 2 februari 2017 at 19:54

  Wauw wat een gave koffers!!

  Mijn top 3:
  1. London (blijft mijn favoriet!)
  2. Valencia (hele mooie stad en super aardige mensen!)
  3. Dusseldorf (altijd leuk voor een weekendje weg en om flink te shoppen).

  Ik heb sinds kort je blog en vlogs op you tube ontdekt. Super leuk!
  Ik ga binnenkort op mij zelf wonen en is leuk om te zien hoe jullie het appartement hebben ingericht in Amsterdam (ik heb veel ideeën opgedaan!

  View Comment

Comments are closed.