Een paar jaar geleden stond ik op het punt een YouTube account te starten, samen met een groot productiebedrijf. Maar door beperkingen in het contract kreeg ik de zenuwen en blies ik het project op het laatste moment af. Ik ben toch ook helemaal niet goed voor de camera?

Maar de laatste maanden ben ik zelf verslaafd geworden aan de video’s van o.a. Sanny, De Huismuts, Queen of Jetlags, 2WMN en nog veel meer. Ik begon het zo leuk te vinden, dat ik er steeds vaker over dacht zelf ook een vlogcamera aan te schaffen. En zo geschiedde. Toen ik besloot volledig voor mezelf te gaan werken, vond ik dat ik mijn blog uit moest gaan breiden met een YouTube kanaal. Op Sardinië begon ik met filmen en gelukkig went de camera iedere dag wat meer. Vanaf deze week komt er wekelijks op zaterdag 7.00 am een weekvlog online.

Dat is niet het enige trouwens. Volgende week neem ik met een personal trainer samen work-out video’s op en er komen ook andere video’s aan waarbij ik wat meer van mezelf en mijn ‘work that es’ leventje laat zien.

Ik hoor heel graag wat jullie van de video’s vinden, wat jullie nog meer zouden willen zien én natuurlijk wat jullie favoriete YouTubers zijn, dan heb ik weer wat te kijken! En vergeet je natuurlijk niet te abonneren om niets te missen.